dinsdag 16 augustus 2011

Battle of the pinks


Meer dan een jaar geleden maakte ik een Battle of the nudes artikel met mijn nude lipsticks. Ik was toen al van plan om ook een artikel over de roze lipsticks te maken maar vergeetachtig als ik ben komt het er nu pas van.

Mijn lipstick collectie valt eigenlijk reuze mee, ik heb er 16 in totaal (ok dat is niet weinig maar voor een beautyblogger valt het mee toch? ;) waarvan raar genoeg maar 5 roze tinten!

Kijk even mee naar mijn roze lipsticks:
Swatches in dezelfde volgorde als hierboven:
1. De glamour G08 is nog net geen paarstint, ik kocht hem ooit in de Sephora sale en draag hem ook niet supervaak omdat hij nogal gewaagd is.

2. De star s02 van Sephora is ook zo'n sale aankoopje en gelukkig maar want hij voelt helemaal niet fijn aan op de lippen (harde glitters). Hij dekt trouwens ook niet echt zoals je kan zien.

3. De Gosh 'Barbie' is ook héél 'out there'. Hij is super dekkend en tegelijkertijd zacht, dit is zo'n getinte lippenbalsem, fijn spul!

4. Mijn favorietje blijft tot nu toe de Creme cup van Mac. Op foto lijken de 2 Mac lipsticks best wel op elkaar maar de finish op de lippen maakt Creme cup de betere optie.

5. Angel was een van mijn eerste Mac lipsticks, gekocht op aanraden van miss Kim Kardashian. Nu denk ik echt wel dat het aan mijn huidskleur ligt want hij kan soms heel raar bij mij staan, te koel van ondertoon.

De winnaar is duidelijk denk ik: Mac 'Creme cup'
xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Mitchin zei

"Creme Cup" & "Angel" lijken een beetje op elkaar op de swatches. Grappig dat ze toch veel verschillen op de lippen.

Tessa zei

Ja Angel lijkt wel matter, creme cup is lekker glossy en staat qua ondertoon ook mooier bij een lichte huid vind ik.

Sonjaaaaxx zei

Die 3e is erg mooi! <3

Peggy Timmermans Visagie zei

Voor mij is de winnaar van deze Angel en dan jouw keuze op de tweede plaats. Maar ik vind ze allemaal eigenlijk wel erg mooi!

Eva M. zei

Ik heb Gosh Barbie ook en vind hem superfijn, ook al is ie idd wat gewaagd. En Cremecup is ook wel heel erg mooi !

Germa zei

Mooie lipsticks. Gosh Barbie en Mac Angels zien er anders ook goed uit!