zondag 28 augustus 2011

Opgemaakt & weggegooid

Ook deze maand heb ik weer wat beauty spulletjes opgemaakt, en ook weer heel wat oude dingen weggegooid.

Eerst de dingen die ik op heb gemaakt:
- Ik maakte vorige maand nog Inecto haarproducten op maar nog steeds had ik nu een halve fles conditioner in de kast staan, bleh! Mijn haar is echt te moeilijk/lang geworden, dat kan deze simpele conditioner gewoon niet aan. Maar ik heb het braaf volgehouden en deze laatste fles is nu ook op.

- Het mini flesje serum van John Frieda heb ik ook maar wekelijks in mijn haar gesmeerd, gewoon om het op te maken want veel verschil zag ik niet.

- In het Lush zakje zat mijn 'Godmother' zeepje, hier heb ik nog een minie stukje van in mijn douche liggen maar die is binnen de 2 dagen dus ook op.

Dan de producten die ik denk ik (met spijt in het hart) ga weggooien:
Ze lijken nog allemaal heel vol maar dat valt reuze mee, bij die van Gosh plakt de gloss gewoon tegen de randen omdat ik ze plat in een lade bewaar. Van de Juicy tubes vind ik het jammer maar ik hou echt niet van de geuren. De oranje Juicytube is wel goed gebruikt, hij zat het hele jaar in mijn pennemap. De laatste tube is van Rimmel en heb ik maar 1 keer gebruikt, hij is zo vreselijk waterachtig en slecht!

Wie mijn artikel over 'verpakkingen die ik haat' onlangs gelezen heeft weet dat ik geen fan meer ben van tubes lipgloss. Ik vind ze om een of andere reden minder hygiënisch (2 juicy tubes waren zelfs al een beetje vreemd gaan ruiken) en koop vanaf nu liever alleen nog lipglossjes met aplicator.

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Altijd jammer om producten te moeten weggooien! Van die oranje Juicy Tube zie je wel dat je hem goed gebruikt hebt ;)

Eva M. zei

Ik ben ook geen zo'n fan meer van lipgloss in tubes. Jammer dat je ze moest wegsmijten maar eenmaal het funky begint te ruiken weet je het wel :d ! Ik ben momenteel ook in zo'n fase waarbij ik producten opmaak gewoon om er vanaf te zijn.

Marie zei

Ik heb nog niets moeten wegsmijten ^^. Ziet er allemaal wel goed uit. Wel jammer van die lipgloss van Rimmel.
x

sisier zei

ik vind die inecto conditioner wel gewoon fijn eigenlijk. Ruimt wel weer lekker op met wat dingen weer op/weg

Tessa zei

@sisier: bij mij deed hij het vroeger ook niet slecht hoor, ik heb alleen heeel lang haar nu en ik merk dat het moeilijker handelbaar is geworden helaas :(

kim zei

juist lipglossjes in een tube zijn hygienischer in gebruik dan die met zo'n applicator. daarmee druk je juist de bacterien door heel de gloss heen en bij een tube zitten ze alleen bij het gaatje waar de gloss uit komt. ligt meer aan de samenstelling van de gloss zelf als het snel bederft.

Tessa zei

Ik zeg ook niet dat ze persé minder hygiënisch zijn, heb zelf gewoon dat gevoel omdat ik er meer mee 'knoei' :d en idd Juicy Tubes lijken snel te gaan stinken