maandag 22 augustus 2011

Product afknappers


De ene persoon vindt dingen als verpakking en aplicators maar bijzaak en de andere hecht er veel belang aan, ik hoor bij die laatste categorie. De laatste tijd probeer ik er echt over na te denken alvorens ik een product aankoop.

Enkele dingen die ik liever vermijd in de toekomst:

Deze soort kleine dunne mascara borsteltjes, ze doen meestal niet veel voor mijn wimpers:
Bij eyeliners pas ik liever als er een dunne slappe kwast aan zit. Tegenwoordig bestaan er dingen als stevige vilten tips en pennetjes, waarom zou ik nog gaan klungelen met zo'n ouderwetse aplicator waar ik meer mee IN mijn oog kloei dan iets anders..

Cremeblushes, ik heb er 2 liggen en terwijl ze wel mooi zijn gebruik ik ze bijna nooit. Ik ken zat mensen die er wel graag mee werken maar ik ben eerder van de poederproducten.
Lipgloss in tubes! hier heb ik er ooit veel van gehad en nu geraken ze stilletjes aan verbannen uit mijn collectie. Om een of andere reden vind ik ze minder hygiƫnisch. Waarschijnlijk omdat ik er verschillende heb gehad die na een paar maanden al gingen stinken, dat wil toch zeggen dat de glossjes met sponsaplicator toch wat netter zijn. En daarbij brengt zo'n tube helemaal niet precies aan, als je een lipgloss met wat veel pigment hebt kun je er zo als een clown bijlopen.
Hebben jullie ook zulke product/verpakkings afknappers?

xoxo Tessa

8 opmerkingen:

Jessy zei

ik hou ook niet van lipgloss tubes!
het plakt altijd zo vies

Katrien zei

ik ben het met het meeste wel eens, vooral die eyeliner kwast!!

Marie zei

Nee, ik heb er niet echt zo'n, maar dat kan komen omdat ik nooit make-up gebruik :s.
x

Germa zei

Ik let zeker op verpakkingen en aplicators. Maar soms is het product zo mooi, dat ik van mijn princiepes af stap. haha. Zo heb ik een donker paarse lipgloss van MNY in een tube. Ik pak dan een beetje gloss op een lippenceeltje en dan werkt het prima.

Kaya zei

Herkenbaar van die eyeliner, daar kan ik ook niks mee!

Marijke zei

Oh ik vind creme blushes juist ontzettend fijn!
Gebruik ze ook vaak als een soort basis onder een gewone blush!

Peggy Timmermans Visagie zei

Ik vind cream blushes ook best wel mooi, maar ben net als jij meer van de poeders. En ik heb dan weer problemen met te dikke mascaraborstels. Verder hou ik niet zo van foundation in een pot, die je met een spatel eruit moet halen.

Mitchin zei

Haha, ik ben juist overgestapt naar creme-blushes en glosses in een tube, hihi =))))))))