dinsdag 30 augustus 2011

Beauty wishlist


Meestal heb ik wel een gigantische wishlist als het op beauty producten aankomt, deze keer valt het echt goed mee.

Iets wat wel al maanden op mijn wishlist staat is de Rubenesque painpot van Mac. Ik heb hem nog nooit op mijn oogleden gezien maar het lijkt me gewoon gemakkelijk om een mooie natuurlijke cremeoogschaduw in huis te hebben, ik moet hem dus zeker eens nader gaan bekijken.
Ook hoor ik zo veel goeds over de Lemony Flutter nagel/cuticle boter van Lush dat ik hem wil proberen. Ik vraag me alleen af of de geur me zal bevallen, Lush geuren zijn altijd nogal fel.


Ik heb echt een hekel aan kleine prul vijltjes of die dunne glazen vijlen, ze zijn echt niet goed voor je nagels. Nu mijn goede nagelvijl bot begint te worden ben ik dus toe aan een nieuwe. Het hoeft niet deze van O.P.I. te zijn btw, gewoon een grote professionele nagelvijl.
Toen ik deze pot zelfbruiner van Clarins zag online dacht ik 'de uitvinding van de eeuw!'. Ik ben heel erg fan van zelfbruinen en een pot lijkt me zoveel handiger om de hoeveelheid te kunnen bepalen en het laatste uit de verpakking te krijgen. Helaas zijn er niet veel merken die dit op de markt hebben (laat me zeker weten als je nog een andere weet, deze van Clarins is namelijk +30 euro).
Het volgende product is een parfum en telt niet echt mee, hij is hier zelfs nog niet bij ons in de winkels te koop denk ik. Ik ben er gewoon heel benieuwd naar, is het flesje niet cute? het is Loverdose by Diesel.
Als laatste iets wat ik telkens vergeet te kopen. Veel beauty guru's gebruiken van die nailart pennetjes terwijl je eigenlijk gewoon een dun penseeltje bij je plaatselijke hobbywinkel kan kopen! Deze tip hoor ik wel vaker van bloggers, voor een paar euro heb je dan je nailart tool in huis.xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Marie zei

Ziet er goed uit! Veel succes met het verzamelen!
x

Sofie zei

Een wishlist is altijd leuk om te bekijken, meestal staan er wel fijne dingen op. Zoals nu :)

Anoniem zei

Die parfum heb ik gisteren al in de Ici Paris XL zien liggen :-)

Tessa zei

Oh thx voor de tip Anoniem!