zondag 4 december 2011

Nieuwe laarzen: Tommy Hilfiger Hampshire

Al maanden had ik deze laarzen op het oog, elke keer als ik op de eerste verdieping van de Bijenkorf liep maar ik twijfelde steeds door de prijs (€200).

Toen ik hoorde dat er korting was op verschillende laarzen bij de Bijenkorf besloot ik er voor te gaan. Verschillende laarzen van Tommy Hilfiger hadden de 30% korting en ook die waar ik mijn oog op had laten vallen.
Ik ben sowieso fan van het Hampshire model van TH, in dat model bestaan er verschillende kleuren en verschillende paren met steeds een ander detail (die van mij heeft bijvoorbeeld 2 soorten materiaal en een riempje):
Ze zijn van topkwaliteit dat merk je meteen want ze moeten echt worden 'ingelopen'. Het pasmodel in de Bijenkorf liep heerlijk en mijn nieuwe zijn dus nog wat hard en stroef.
Op onderstaande foto lijken ze wel grijs maar in het echt is het middenstuk alsnog redelijk donker (zie foto hier boven), de foto hier onder is met felle flits gemaakt voor de details:
Ik ga wel beenwarmers moeten dragen omdat de schacht iets te wijd is maar dat ben ik gewend, moet dit in zowat alle laarzen.

Ik ben super blij met mn aankoop, daar kom ik de winter wel mee door ;) Er waren trouwens ook erg leuke bruine in het Hampshire model, zeker een bezoekje aan de Bijenkorf waard.

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Kim zei

ze zijn echt heel mooi!

Kaya zei

Ik hou niet zo van hoge laarzen maar ze zien er wel classy uit, mooie kwaliteit. Knap dat je hebt gewacht tot de afprijzing, dat kan ik dus echt niet haha.
(En TH is idd ook Tommy Hilfiger, was even afgeleid :p)

BeautyLoves zei

Oh, die zijn mooi! Fijn dat ze zo wat details hebben, dat maakt een platte laars toch iets specialer. En fijn van die korting, natuurlijk :)

Katrien zei

Jaloers! die zijn erg mooi, ben ook benieuwd naar de bruine

Mitchin zei

Stoer!!! *________________* Me likey!

Eva M. zei

Mooi hoor !

Saskia zei

mooi! ik kom zelf nét terug van maastricht. ik heb er de lush haast leeggeroofd :p

Anoniem zei

Ze zijn gewoon prachtig !

Steffi zei

Heel erg mooi en stijlvol!