donderdag 26 januari 2012

Lush producten snijden en opbergen

Sorry als ik jullie bombardeer met Lush artikels deze maand maar ik heb er echt een nieuwe liefde voor ontdekt ;)

Sommige mensen vinden Lush wel leuk en lekker ruiken maar ze vinden de producten niet super handig in gebruik, daar zijn natuurlijk oplossingen voor. Ik zal jullie vandaag vertellen hoe ik mijn Lush producten het liefst gebruik en bewaar.

1. De Bubblebars.
Ik krijg zelf altijd de kriebels als ik mensen een volledige Lush bubble bar in bad zie verkruimelen (of soms zelfs gewoon er in gooien) op youtube filmpjes! Zo'n bar kost al snel 6 euro, snij het in stukken en dan kun je later nog altijd zien hoeveel stukjes per keer je wil gebruiken. Op die manier kun je zeker 4 keer in bad met 1 bubble bar.

2. Blokken zeep:
Dit is hetgene wat de meeste mensen onhandig vinden bij Lush, we leven nu eenmaal in de tijd van douchegels en badolie. De beste tip voor mensen die toch de blokken zeep willen gebruiken is: koop een douche spons/puff. Leg een plastic bakje in de douche waar je je zeepje in kan leggen en voor de rest hoef je enkel even met het zeepje over een spons te gaan om schuim te krijgen, helemaal niet zo omslachtig als het lijkt.

Nog een tip wat de zeepjes betreft: snij deze altijd in kleine stukjes om mee de badkamer in te nemen. Door de vochtigheid en warmte in je badkamer zal je zeepje anders sneller opgaan ookal gebruik je hem niet. Je kan beter altijd een klein stukje opmaken en dan weer een nieuwe mee in de badkamer nemen als hij op is.

Velen gebruiken plastic huishoud zakjes of zelfs folie om hun zeepjes te bewaren maar eigenlijk kan je alle verpakkingen gebruiken wat je in huis hebt liggen en toch niet gebruikt. Op de foto hier boven steken de in stukken gesneden zeep in een stoffen zakje, op de (wazige) foto hier onder steken stukjes bubblebar in een kartonnen doosje:
3. Jellies:
Nog iets wat velen (begrijpelijk) een gedoe vinden in de douche zijn de jellies. De meest simpele oplossing hier voor is de jelly in pak-klare stukjes te snijden. Zo hoef je in de douche geen circus toeren uit te halen, pak gewoon een voorgesneden stukje en kneed dit in je spons/puff voor schuim. Op de foto hier boven had ik al 2 doosjes jelly voor een vriendin gekapt en ging ik aan de 3de beginnen :)

Als jullie nog Lush tips hebben laat ze achter in de comments, vind ik leuk om te lezen!

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Smiling Beauties zei

Altijd handig om die kleine tips te lezen, bedankt!

Eefje zei

Dat ziet er altijd zo lekker uit die in stuk gesneden Lush!!!!

Unknown zei

Handige tips, ik ben ook altijd erg zuinig met mijn goodies van LUSH :)

Savanah zei

Goede tips, mijn tip is om in de zomer de jellys in te vriezen dan zijn ze heerlijk koud te gebruiken.

Tessa zei

^leuk idee, misschien dat ik het in de zomer wel eens probeer ;)