zondag 1 januari 2012

Nieuwjaarslook


Jullie gaan merken dat ik nog een week vakantie heb want dan heb ik meer tijd voor artikeltjes. Vandaag laat ik jullie snel mijn nieuwjaarslook zien maar voor morgen en overmorgen staan er ook al artikels klaar ;)
Ik maakte voor mijn ogen opnieuw gebruik van het Urban Decay naked palette maar ook van een glitter pigment van Gosh. De wat dikkere liner heb ik gemaakt met Mac fluidline en de nepwimpers zijn van de Action.
Ik gebruik als wimperlijm altijd de 'Duo' lijm, te koop bij Mac (+-10 euro).

Mijn lippen had ik neutraal gehouden, enkel wat Sephora lipstick, 'G19' van de lip attitude glamour lijn.

Mijn haar had ik gewoon uitgeföhnd en alleen een krul in mijn lok gemaakt:
Qua kleding had ik uiteindelijk niks speciaals gedaan, een zwarte skinny met een leuk rood blousje en pumps.

Hebben jullie je ook opgetut voor nieuwjaar?

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Eva M. zei

De nepwimpers zijn héél mooi ! Ik had een rood kleedje aan met zwarte pumps en voorts gewoon mijn haar een beetje zoals het jouwe ;-) ook mijn make up was niet superspeciaal. Het was een eenvoudig etentje met vrienden, dan hoef ik er niet uit te zien alsof ik zwaar ga feesten :d !

Katrien zei

Je zag er mooi uit ams ik het zo zie. leuk dat we veel artiekelen gaan krijgen want de studenten hebben ook nog een week vakantie :D

Kaya zei

Happy New Year!
Prachtige look! Een van je mooiste die ik gezien heb.
Ik had er ook wat meer werk van gemaakt dan normaal, maar als t op NYE niet kan wanneer dan wel!

Tessa zei

Thx meisjes, Kaya is gebruikte voor de ooglook mn vader's camera :p dan komen de kleuren ook beter tot zn recht, moet ik in het vervolg maar zo doen.

Vanessa zei

Hey,, Ik had een gala dus ik had me wel helemaal opgetut. Krullen in mijn haar gemaakt. Rode lipgloss van essence. Een zwart jurkje, dus niet allemaal dingen met glitter enzo. Superveel glitter boven mijn ogen en mooie zwarte hakken met een strikje.

Xoxo,
Vanessa

Amanda zei

Wat een super mooie look! Die nepwimpers ga ik zeker nog een keertje kopen;)

BeautyLoves zei

Oeh, hebben ze ook nepwimpers in de Action? Ik moet dan ook eens gaan kijken, want sinds kort hebben we er ook een in mijn dorp.
Leuke look trouwens!

Amber zei

Wauw, je nepwimpers zijn erg mooi, waar heb je die vandaan? Het ziet er allemaal erg mooi uit, jammer dat je geen foto van helemaal hebt gemaakt.

Liefs

TahneevanErning zei

Ooh die Maybelline lipstick heb ik ook. Zo lekker romig! Dat is zeker een favoriet van mij.