maandag 16 januari 2012

NYC lipstain '494 Smooch proof'

Onlangs kreeg ik een van van NYC's Lipstains binnen en omdat ik nog nooit zo'n pennetje had geprobeerd was ik best benieuwd.

De kleur heet 'Smooch proof', een bessenrode tint (Note: de lipstains zelf heten ook smooch proof lip stains maar deze kleur heet ook nog eens 'Smooch proof', verwarrend):
Een lipstain hoort veel kleur af te geven en er voor te zorgen dat de kleur lang blijft zitten doordat het in je lippen trekt. Het vilt puntje is een leuk idee maar het voelt een beetje vreemd aan op je lippen, alsof je er echt op aan het kleuren bent met een gewone stift.
Ik denk dat ik er nog wat mee moet oefenen want het egaal aanbrengen gaat niet op 1,2,3. Als je je lippen tegen elkaar smackt zit er bijvoorbeeld meer op de onderlip dan de bovenlip:
De hele dag blijft het zeker niet zitten dus ik zou de stift toch nog meenemen in mijn tas. Wel bleef de kleur bij mij een aantal uren zitten en het kwam ook niet af tijdens eten of drinken, nice!

Met een gloss er over vind ik hem wel een stuk mooier maar dat is persoonlijke voorkeur omdat ik niet van matte lippen hou:
Ik had trouwens nog geen enkel rood lipproduct in huis, gek he! Misschien omdat ik het eerst nooit durfde dragen maar nu met mijn gebleekte tanden is het wel best mooi. Ik weet niet of ik de andere kleuren zou kopen omdat ze toch moeilijk egaal aan te brengen zijn.

Er zijndus nog een aantal andere kleuren te koop bij Kruidvat, ze kosten 4 euro per stuk.

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Eva M. zei

Ik heb drie van die lipstains maar ben er toch niet zo gek van, je ziet echt alle velletjes op mijn lippen zo en het geeft mij een uitgedroogd gevoel. Met een balm er over is het wel beter :-)

Anoniem zei

de 2de foto met lippengloss er over vind ik al een stuk mooier!

Unknown zei

Ik ben echt fan van lipstains. Ik gebruik wel eerst altijd een milde lipscrub, zo zien je lippen er gezonder uit. En erover heen doe ik dan nog een balsem :)