zondag 22 januari 2012

Philips Facial Studio

Vandaag een korte review van de Philips gezichtsbruiner die ik voor kerst kreeg. Ik heb hem ondertussen al goed genoeg kunnen testen om jullie te laten weten wat ik er van vind.

Mij leek zo'n gezichtsbruiner in de winter fijn voor de warmte, ik had geen verwachtingen qua of je er een kleurtje van zou krijgen of niet.
Ik zeg eerlijk: verwacht geen wonderen! Het is lekker warm op je gezicht en na een 3tal keer merkte ik ook wel verschil (ik krijg altijd een aantal sproetjes als ik bruiner word, zo ook met dit apparaat). Philips raadt trouwens aan om op te bouwen, de eerste dag 5 minuutjes, de dag erna mag je 10 minuutjes voor de lamp etc. Ik gebruik het zelf max. 3 x per week, ookal zijn de lampen veel minder straf als bij de zonne studio (ook minder schadelijk).

Ik ga zelf wel iets dichterbij zitten dan op bovenstaand plaatje (+- 10 cm moet je er van af blijven bij de Philips Facial studio) maar zij gebruikt misschien straffere lampen, ik zou zeggen lees gewoon altijd goed de handleiding van je apparaat.

Het is misschien geen goed advies maar ik doe zelf nooit de bijgeleverde brilletjes op, daar krijg je witte oogleden van! Die brilletjes moeten ze er bij steken omdat sommige mensen er te lang voor gaan zitten en dan kunnen je oogleden natuurlijk verbranden. Als je zelf logisch nadenkt en je huidtype kent gebeuren er niet zo snel ongelukjes, zoals ik al zei zijn de lampen ook weer niet zooo heet.

Over de prijs durf ik me niet uitspreken want ik heb hem dus cadeau gehad maar ik vond tijdens het googelen al een heleboel marktplaats en ebay koopjes, dan heb je deze al voor rond de 25/30 euro.

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Karlijn zei

Lijkt me zalig want ik heb geen plaats voor een grote zonnebank thuis :-) misschien een ideetje dit

Kaya zei

Ik ga echt NOOIT onder de zonnebank maar zon lamp lijkt me zo gek nog niet tegen een winterdipje met dit treurige weer de afgelopen tijd.

Unknown zei

Ik ben eigenlijk wel blij met mijn witte huidje. En ik kan nooit lang genoeg stil blijven zitten voor zoiets :)