zondag 15 juli 2012

L'occitane handcrème

Al jaren lang lees ik over de handcrèmes van L'occitane, zonder ooit de nood te voelen om ze uit te proberen. Heel eerijk? Het merk sprak me gewoon nooit aan, van de winkel tot en met de verpakkingen.

Toen ik op een dag toch maar eens de winkel binnen stapte dacht ik 'what the heck' ik pak er 2 mee. Eentje heb ik cadeau gedaan aan een vriendin en eentje (Citroen) heb ik gehouden om voor jullie te testen:
Een tube van 30ml kost zo'n 7 euro, een ideaal formaat om mee te nemen in je handtas. De geur is fris en subtiel, meer moet dat voor mij niet zijn.

Er bestaan natuurlijk goedkopere handcrèmes dan die van dit merk, ik was dus wel benieuwd of dit nu 'beter' was. De textuur is in ieder geval perfect:
Goedkopere handcrèmes durven wel eens loperig en dun zijn, die van L'occitane zijn stevig en toch goed smeerbaar. Ik ben al bij al dus heel tevreden maar of ik het nu echt een holy grail vind.. nee dat niet. Als je vaak droge handen hebt en het geld er voor over hebt zou ik zeggen probeer er eens eentje!

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Kaya zei

Ik heb nog nooit van het merk/de winkel gehoord maar t klinkt goed!

MissEvie.nl zei

Ik ben toch best wel benieuwd naar dit merk eigenlijk, ik vind het er zo romantisch uit zien :-)

Sophie (www.myveryownlookbook.com) zei

ik ken 'm, hij is echt fijn!
zullen we elkaar volgen?

xoxo
myveryownlookbook-sophie.blogspot.com

Unknown zei

Goede review!

XOXO,
Comemoda

Kim zei

ik heb eeb andere geur van dit merk, uit de glossybox volgens mij, hij is wel fijn maar niet super bijzonder inderdaad!

Lifesplash zei

Dit merk zegt me nieuws, haha. Maar hij klinkt best wel goed! :D