woensdag 25 juli 2012

Opgemaakt en opgeruimd

Aan het begin van deze maand had ik al een opgemaakt artikel maar ondertussen zijn er weer al een aantal producten opgebruikt. Ook vind ik altijd nog wel een paar dingen waar ik van denk 'gebruik ik dit nog wel regelmatig?' En dan moet ik van mezelf streng zijn en deze dingen weggeven of weggooien.

Ik streef al ongeveer een jaar naar een opgeruimde, niet te grote stash waarin ik alles gebruik en ik denk dat ik dat punt nu wel bereikt heb.  

Kijk mee wat ik de afgelopen weken heb opgemaakt...

Dove deo. Heb denk ik nog zo eentje in de kast staan:
 Fa deo die in mijn tas zat:

Lush 'Seanik' shampoo blok. Hier heb ik zooo lang mee gedaan maar nu was hij echt niet meer te gebruiken en het doosje wordt ook een beetje smerig:

John Frieda conditioner. Bleh ben de geur hiervan zo moe, deze heb ik echt al meer dan 5 keer opgemaakt dit jaar (had ze ingeslagen met een actie):

L'oreal Voluminous mascara, fijn maar droogde heel snel uit zoals de meeste L'oreal mascaras:

Maybelline Master precise pen eyeliner. Wow, hier heb ik serieus een half jaar mee gedaan en nu is hij pas op. Het is de fijnste eyeliner die ik ooit gebruikt heb en gaat ook nog eens lang mee, zeker zijn geld waard dus:

Studio nails van Essence. Dit zijn van die opplakbare tips, fijn voor een feestje maar langer blijft het ook niet zitten:

Lipglossje van Clarins:

En dan volgen nu een paar dingen die ik gewoon ga weggooien omdat ik ze toch niet meer ga gebruiken.

De Peel off base coat van Essence, troep, in de vuilbak ermee.

Zwart nagellakje van Arcancil, deze is stroperig geworden en de verpakking ziet er ook nasty uit zoals je kan zien.

Nepwimpers van de Action. Zoals ik in mijn vorig artikel al zei kun je aan deze wimpers niet echt knippen. Toen ik het probeerde trok ik er meteen een heel stuk van af, bummer. Heb ze dan maar meteen in de vuilbak geflikkerd:

De wimpers van Fingrs heb ik wel 3x gedragen en toen waren ze niet meer zo mooi door de vele keren kliederen met lijm: Oude producten uit mijn stash die ik toch niet meer gebruik:
 3 lipproducten waar ik ook nooit meer naar greep:

En zo geraakt mijn stash weer wat lichter. Ik koop natuurlijk regelmatig nieuwe beauty spulletjes om te testen en op deze manier kan ik een beetje compenseren.

xoxo Tessa

8 opmerkingen:

Eva M. zei

Ik streef tegenwoordig ook naar een meer beperkte stash. Hoeveel shampoos en bodylotions kan je ook hebben ... Altijd fijn te zien wat een ander op maakt :d !

BeautyLoves zei

Idem, ik probeer (met de nadruk op probeer, haha) mijn stash onder controle te houden. Dus regelmatig gaan er dingen weg. Die Maybelline eyeliner is echt fijn hè!

Saskia zei

waarom doe je de lipgloss van clarins weg?

^^

Tessa zei

Hij was op Saskia! Er kwam met moeite nog wat uit, de kleur die je ziet zit gewoon altijd tegen de randen geplakt he :)

Kim zei

die gloss van clarins ziet er wel heel mooi uit! ik hou ook van dingen opmaken!

Miss Happinez zei

Leuk om te zien :)

Katrien zei

vind het altijd heel inspirerend, je ruimt idd goed op

Juliette zei

Erg leuk om te zien!x