dinsdag 31 juli 2012

Summer favourites


Aan het begin van deze maand schreef ik al een 'Summer essentials' artikel maar daar had ik meer de nadruk gelegd op het belang van spf in je producten. Vandaag laat ik jullie gewoon een aantal favorietjes van de afgelopen maand zien.

Lippies:
Qua lipproducten ben ik in de zomer vaak all about coral! De Mac lipstick is een Limited Edition (Ever Hip) maar daar kun je vast een alternatief voor vinden it het vaste assortiment.

De smalle lipstick is een lipstick/lipbalsem van Gosh in de kleur 'Irony', ik weet niet of Gosh deze nog verkoopt want ik heb hem uit zo'n kortingsbak.

Het lippotlood is van Essence en past perfect bij al mijn koraalkleurige lipsticks :)

Bescherming:
Dit product is een nieuwe summer holy grail van me geworden. Het merk Piz Buin is onderandere bij de DI en bij Douglas te koop en dit is hun 'fresh cooling spray' met spf20. Ja dat lees je goed, het is een soort mist zoals die Evian sprays maar dan met een beschermende factor er in. Het geeft geen witte kleur af en je hoeft het dus niet eens uit te smeren, za-lig!

Zomerse geurtjes:
Ik ben het hele jaar door wel voor de frisse, mierzoete geurtjes maar in de zomer kan het niet tropisch genoeg! Ik kocht in de winter tijdens de sale een setje met allemaal mini's van Escada en die komen nu meer dan van pas.

De Monoi de Tahiti geur van Yves Rocher gebruik ik ook bijna dagelijks als body splash, je kan hier gewoon mee in de zon gaan liggen doordat er geen alcohol in zit.

Highlighter:
Als ik de deur uitga bij heet weer dan doe ik absoluut veel minder make-up op als anders. Wat ik wel altijd draag is highlighter. Je krijgt hier echt zo'n gezonde gloed van, beetje mascara en lipgloss erbij & I'm ready.

Nagellak:
Zoals sommige lezers misschien al weten zet ik sinds kort zelf Shellac dus dat heb ik momenteel al een aantal weken op mijn vingers. Maar dat wil niet zeggen dat mijn nagellakjes 'no love' krijgen, zo ben ik bijvoorbeeld gek op deze 2 neon lakjes van China Glaze voor op mijn teennagels!

Wat is jouw must have product deze zomer?

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Eva M. zei

Leuke favorieten ! Die lipbalms van Gosh zijn heerlijk. Jammer dat ze niet meer verkocht worden.

Pimpernell zei

de dior highlighter heb ik ook, maar in de 'ambre' versie...hij is geweldig!! Ben ook hevig fan van neonlakjes momenteel!

BeautyLoves zei

Fijne producten allemaal! De roze Dior highlighter heb ik ook, blijft prachtig; koraalkleurige lipsticks zijn hier ook favoriet en felle nagellak kan er altijd in :)

Anoniem zei

die highlight blijft prachtig