donderdag 9 augustus 2012

Beauty bummers


Als ik mijn statistieken nakijk valt me altijd op hoe populair mijn 'beauty bummers' artikels zijn, ze zijn soms wel dubbel zo veel aangeklikt als de rest. Met andere woorden: jullie vinden het ook leuk om te zien wat ik NIET aanraad.

Vandaag laat ik jullie dus weer een paar dingen zien die ik zeker nooit opnieuw zal kopen.

1. Action 'neon collection' nagellak set:
Ok geen ramp als je deze hebt gekocht, je geeft minder dan 2 euro voor 6 nagellakjes. Toch spaar ik jullie graag die 2 euro uit want dit is de slechtste en lelijkste nagellak die ik ooit heb gebruikt. Erger nog, dit is de eerste nagellak die ik er onmiddelijk heb afgehaald na het aanbrengen.

Ik heb 2 kleuren voor jullie op foto gezet maar alle kleurtjes lakken streperig en hebben die lelijke metalic glans. Ook hebben ze zeker 3 laagjes nodig en de gele dekt dan nog altijd niet. Daarnaast zijn ze helemaal niet neon dus de naam van het setje klopt ook al niet. Conclusie? Als 'speelnagellak' voor je kleine nichtje zijn ze perfect maar ik zou deze nooit dragen. Hoe netjes je ook lakt, het ziet er niet uit.

2. Got2b powder'ful:
Het volume poeder van Got2b Schwarzkopf heb ik al een hele tijd in huis maar nu weer eens onder het stof vandaan gehaald. Ik schreef er ooit een artikel over waarin ik zei dat het wel iets doet maar geen wonderen. Ik sluit me daar nog steeds bij aan alleen weet ik nu weer waarom ik het nooit gebruikte, het spul plakt en maakt je haar super stug en vet. En zo is dat ook bij duurdere poedertjes met dit doelwit, brr..

3. Kokosvet:
Ook ik had maanden geleden het kokosvet gekocht bij De Tuinen om te gebruiken als haarmasker, helaas doet het niks voor mij. Ik heb het op alle mogelijke manieren geprobeerd en fijn als het voor sommigen wel 'iets' doet maar dat dit even goed is als een echt haarmasker is een fabel, yeah I said it. Ik gebruik hem ondertussen maar op door er mee te koken in plaats van boter, het is toch geur en smaakloos.

4. NYC Big bold mascara:
Met NYC heb ik 1 groot hekelpunt: Waarom verpakken ze hun producten niet? Na meerdere oogontstekingen weiger ik nog mascara's te kopen zonder plastic er rond.

Het ding is dat hun mascara's een van de betere qua lage prijsklasse zijn, de gele vind ik bijvoorbeeld erg goed. Met dit laatste in mijn achterhoofd besloot ik de Big bold mascara toch een kans te geven en ja hoor ik had weer prijs. Vanaf de eerste dag begonnen mijn ogen al te jeuken terwijl ik normaal niet eens gevoelige ogen heb. Dit wil gewoonweg zeggen dat mensen je mascara vele dagen (misschien wel weken/maanden) geleden al geopend hebben in de winkel. Daarnaast vond ik de aplicator van deze mascara ook te groot om fijn te kunnen werken, yup een miskoopje.

Dit is mijn persoonlijke ervaring met deze producten. Hebben jullie nog miskopen gedaan?

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Eva M. zei

Ik heb ook es kokosvet gekocht en ondertss nog maar 2 keer gebruikt. Vind het gewoon zo'n gedoe. De Action lakjes zien er vreselijk uit en het got2bepowder vond k ook maar niets.

Kim zei

ik ben het over alles met je eens! alleen die mascara heb ik nooit geprobeerd, maar net als jou, ik koop ze niet meer zonder verpakking eromheen!

BeautyLoves zei

Ik heb alleen ervaring met het got2be poeder, ben er zelf ook niet zo dol op. De rest ken ik niet, maar ik vertrouw je mening!

Katrien zei

Gelijk heb je over de mascara's van nyc. ze hebben potentieel maar doordat ze niet verpakt zijn gaat de werking achteruit