zaterdag 11 augustus 2012

Benefit High Brow


Hoewel ik al de 'Coralista blush' van dit merk had heeft make-up merk Benefit bij mij altijd vooral bekend gestaan om zijn wenkbrauw producten. Klik *hier* voor mijn ervaring met de Benefit brow bar vorig jaar.

Na die Benefit ervaring heeft het High brow pencil eigenlijk altijd door mijn hoofd gespookt. Ik dacht echter wel een budget variant te kunnen vinden ergens maar nee ik heb nog altijd niks gevonden wat hier op lijkt. Catrice heeft bijvoorbeeld wel een 'highlight pen' maar die is best shimmery en heeft een gouden/champagne kleur, niet wat ik zocht.

Na meerdere youtube filmpjes te hebben bekeken wist ik het zeker, ik moest deze wenkbrauw highlighter hebben:

Bij alle producten van Benefit zit altijd een leuk kaartje met gebruiksaanwijzingen/tips:

Ik ben sowieso dol op highlighten, zowel op de wangen als bij de wenkbrauwen. Maar zoals ik al zei vond ik het niet altijd gemakkelijk om de juiste kleur voor me te vinden, laat staan in een potlood. High brow is lichtroze en wanneer je hem gaat blenden droogt hij bijna mat op.

Ik gebruik het product precies zoals op het bijgeleverde kaartje beschreven staat: 'trek een streep onder je wenkbrauwen en vervaag het dan voorzichtig met je vingers':
Ik weet niet in hoevere het op foto overkomt maar ik was in ieder geval verbluft over het resultaat toen
ik in de spiegel keek. De highlight lijkt je ogen wel een optische lift te geven en je wenkbrauw vorm oogt ook meteen strakker.

Jawel dames ik denk dat ik een nieuwe holy grail ontdekt heb. Ik ben alleen benieuwd hoe lang ik hiermee ga doen want dit product kost 20 euro, te koop bij Sephora.

P.S. Toen ik het product opzocht op youtube vond ik trouwens dit creepy kanaal. Het is een man die er niet alleen gigantisch veel gekocht heeft maar ook nog eens 14 filmpjes over dit potlood heeft.  Hij zegt in elke video bijna hetzelfde + hij legt alle dopjes en verpakkingen apart. LOL Ik weet niet of hij namaak of beschadigde probeert te verkopen of wat het nut is van deze video's maar ik vond het maar vreemd.

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Eva M. zei

Creepy mannetje :d ! Lijkt me een erg fijn product !

Kaya zei

Ik denk dat de man in het filmpje beautybloggers op de hak probeert te nemen OF hij is echt niet wijs haha.

Ik vind het resultaat erg mooi! Goeie find!

Anoniem zei

wat een enge man inderdaad, 14 filmpjes over hetzelfde en zo veel potloden. Het lijkt me wel een fijn product.

Kim zei

ow j die heb k ook nog.. lang niet gebruikt! trouwens je wimpers zien er goed uit meid! je had extensions toch?

Tessa zei

Ja dankje meid, heb al een paar weken wimperextensions x

Pimpernell zei

deze moet ik duidelijk ook eens proberen :-)