woensdag 29 augustus 2012

Favorieten van augustus

De maand is weeral bijna om en wat ging het weer super snel, zeker aangezien ik 6 weken vakantie heb gehad (die veel te snel zijn omgevlogen natuurlijk). Ik doe niet elke maand een 'favorietjes artikel' maar ik heb het gevoel dat het nu alweer een tijdje geleden is, kijk snel mee naar mijn toppers van deze maand.

Pink Grapefruit showergel van The Body Shop:
Ik schreef een paar weken terug nog een artikel over deze hele lijn maar toch steekt de showergel er voor mij bovenuit.

Hair Serum van de Action:
Ok ik ben misschien niet heel streng voor dit product door de heerlijke perzikgeur maar deze geur blijft precies een aantal uur in mijn haar hangen. Serieus, deze is zo lekker dat ik hem elke dag wil gebruiken. En euhm.. Meer budgetproof dan dit kan bijna niet!

L'occitane citroen handcrème:
Ik weet niet wat het is maar sinds ik deze gebruik vind ik die van het Kruidvat eigenmerk echt troep. De L'occitane handcrèmes trekken goed in en laten je handen lekker zacht achter terwijl ik bij sommige handcrèmes precies iets plakkerig blijf voelen.

Dan een aantal make-up productjes:
Yves rocher concealer: Dit is mijn go to concealer geweest doorheen heel juli en augustus simpelweg omdat mijn andere concealers allemaal te licht zijn voor mijn 'zomer teint'. Goed dat ik deze nog had liggen dus!

Benefit High Brow: Ook hiervan kon je eerder deze maand al een artikel lezen waarin ik voorspelde dat dit een favoriet ging worden. Ik gebruik bijna geen oogschaduw highlighters meer, grijp telkens naar dit potlood.

Mac lipstick 'Creme d'nude': Het stompje wat je ziet is zowat het enige wat nog overblijft van mijn ondertussen 2de creme d'nude lipstick alweer. Het zal er vast mee te maken hebben dat ik hem al een tijdje in mijn everyday bakje heb staan.

xoxo Tessa1 opmerking:

Eefje zei

Zitten leuke dingen tussen. Ik ben nu wel benieuwd naar die bodyshop lijn.