vrijdag 17 augustus 2012

Sick & tired of these products

Toen ik gisteren mijn make-up was aan het verwijderen bedacht ik ineens een tag. Hoe graag je sommige producten ook gebruikt, soms kan ik ze gewoon echt moe zijn. Ik wil er dan ook op hameren dat ik geen enkel product uit dit artikel slecht vind, ik ben ze gewoon al zo lang aan het gebruiken dat ik er even afstand van wil doen/ze op wil maken. Dit zal sommigen vast bekend in de oren klinken ;-)

Het begon dus allemaal met de Bourjois fresh cleansing milk:
Ik ben sowieso iemand die bewust heel zuinig doet met reinigingsmelk, gewoon omdat het anders in mijn ogen loopt. En aangezien ik elke dag zo'n kleine hoeveelheid op een watje doe zit er na 1,5 jaar nog zeker een kwart in de fles. Je kan je misschien wel inbeelden hoe beu ik de komkommergeur ben.

Next up is de gezichts moisturiser van Inecto:
Deze heb ik zelfs al 2 jaar dus misschien dat ik deze gewoon maar moet weggooien. Ik gebruik dit product niet genoeg om hem op te kunnen maken. Het kan er ook mee te maken hebben dat ik niet zo'n fan ben van kokos, de geur overweldigt me keer op keer.

Volume conditioner van John Frieda:
Aahhhhh ik wil niet weten hoe vaak ik deze al heb opgemaakt. Mijn moeder had als John Frieda fan zeker 8 flessen gekocht tijdens een actie en die ben ik na een jaar nog altijd weg aan het werken. Ik ben de enige met lang haar in huis dus ik ben ook de enige die deze gebruikt. Ook hier heb ik echt een degout van gekregen, als je iets te lang constant gebruikt gaat de geur zo tegensteken. Ik heb gisteren de badkamerkast uitgemest en ja hoor, nog 2 flessen to go..

L'oreal hot straight crème:
Hét flesje van de Beyonce reclame, ik dacht waaw die wil ik ook proberen. Je kan het misschien al raden, dit flesje staat ondertussen al 1,5 jaar in mijn badkamer wegens verwaarlozing. Ik ben helemaal pro heat protecting hoor maar ik vind crèmes hier gewoon niet zo fijn voor. Waarom mijn handen vettig maken als het ook met een spray kan...

 En als laatst de Rozen handcrème van Kruidvat:
Nog zo'n gevalletje van 'net niet'. Hij ruikt niet geweldig, doet niet al te veel en ik heb gewoon betere producten voor de verzorging van mijn handen. Resultaat? hij geraakt maar niet op.

Tja wat moet je nu eigenlijk met zo'n producten? Ik denk dat ik de haarproducten en de Bourjois cleansing milk gewoon toch ga proberen opmaken (bikkel) en de handcrème en moisturiser weggooien.

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Eva M. zei

Ik begrijp volledig wat je bedoelt. Soms ben je het gewoon béu ! Ik heb nu al meer dan een jaar een facewash van Rituals die fantastisch goed zijn werk doet maar hij is té geparfumeerd voor me. Toch wil ik hem per se opmaken omdat ik het zo'n zonde vind om nieuwe spullen te kopen, anders ga ik die van Rituals nooit opkrijgen. Dus ik blijf volharden :d ! De John Frieda volume lijn vind ik erg goed maar het kan wel es deugd doen wat anders te gebruiken he.

Nikita zei

Ja, dit heb ik ook hoor o producten die maar blijven liggen, ik heb er nu ook een aantal uitgepikt die ik ook ga proberen op te maken.

Saskia zei

ja, ik herken dit. Dan ga ik extra veel gebruiken van een product (verspilling?) omdat ik het dan haast niet meer voor mijn ogen kan zien :)

Kim zei

ow dat ken ik! ik heb het heel snel met lavendelgeuren in producten. die ben ik supersnel zat

Unknown zei

Sommige producten zijn na een tijdje vervelend idd. Ik vind de john frieda shampoo nog steeds wel lekker!