dinsdag 21 augustus 2012

Verwaarloosde producten


Na het 'sick & tired' artikel bedacht ik me ineens het omgekeerde: Zijn er ook dingen die ik wat vaker zou moeten gebruiken? Dingen die eigenlijk best fijn zijn (anders hou ik ze niet in mijn stash) maar een beetje verwaarloosd worden omdat ze per ongeluk achterin een lade beland zijn.

Absoluut! Dat gevoel heb ik bijvoorbeeld bij het Naked Palette van Urban Decay:
Toen ik hem pas had gebruikte ik dit pallet bijna dagelijks. De kleuren zijn stuk voor stuk prachtig en geven veel pigment af zonder dat het poeder in het rond vliegt. Ik weet niet of het aan de zomer ligt maar ik gebruik al maanden erg weinig oogschaduw. Dit is een van de duurste producten uit mijn stash dus ik vind dat ik hem terug vaker moet gaan gebruiken.

Mac Paintpot in 'Groundwork':
Dit sluit een beetje aan met het bovenstaande product, ik ben de laatste tijd te lui om oogschaduw aan te brengen. En aangezien ik de paintpots als oogschaduwbasis gebruik schieten deze er ook een beetje aan in de laatste maanden. Zonde want het is een fijn product en ze zijn heel zuinig, als ik zo verder doe ga ik ze nooit op krijgen.

Mac Lip Erase:
Nog een Mac product, deze is een beetje een miskoop geweest. Ik draag graag een nude lip maar dan wel een glossy one. De lip erase is een goede basis maar droogt de lippen toch een beetje uit. En toch ben ik van plan deze vaker te gaan gebruiken, dan doe ik er wel lipgloss overheen.

Sephora nude lipliner:
Dit is zo'n mooie en romige lipliner die past bij elke nude lipstick. Het is lange tijd een favoriet geweest en nu ineens ligt hij daar.. Ik ga deze gewoon in mijn everyday bakje stoppen, zo zie ik hem elke dag staan en zal ik er eerder naar grijpen.

Mijn nagellakstash:
Zoals jullie misschien wel weten draag ik sinds een maand gellak, dit zet ik zelf thuis en ik heb ondertussen al 5 kleurtjes om mee af te wisselen. Dit wil wel zeggen dat mijn nagellak collectie duidelijk veel minder aandacht krijgt. Achja dan zijn er nog altijd de teennagels, die lak ik gemiddeld 1x per week dus daar kan ik deze nog voor gebruiken.

Yup, ik vind het wel een goed idee om mijn everyday bakje nog eens uit te mesten en in te laden met andere dingen. To be continued...

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Sofie zei

Indien je die lip erase toch niet meer zou gebruiken, ben ik altijd bereid hem over te kopen :D haha

Eva M. zei

Ik zoek af en toe ook es uit wat ik minder vaak gebruik en leg dat dan bovenaan in mijn everyday bakje. Vind het zo zielig als producten niet gebruikt worden :p

Dresses and daisies zei

Begrijpelijk probleem. Je hebt maar 1 gezichtje om alles op te smeren en hebt vaak geen zin om me te makeuppen... Probleem keert bij iedereen wel terug.

Unknown zei

Oh jeej dit zijn juist fijne producten! Zou ze weer gaan gebruiken ;)