zaterdag 25 augustus 2012

Tweezerman

Zolang ik al naar beautyblogs surf (sinds 2008 ongeveer) zie ik hem voorbij komen, de Tweezerman pincet. Ik dacht altijd 'een pincet is toch gewoon een pincet, daar ga ik geen 30 euro voor neertellen'.

Nu mijn oude pincet (ooit gekocht bij Kruidvat) aan vervanging toe was kon ik mijn niewsgierigheid toch niet meer bedwingen.
Bij Tweezerman heb je de keuze uit allerlei leuke patroontjes en af en toe zelfs Limited Edition modellen, ik ging voor de zebra versie.

Kijk even mee naar mijn oude pincet versus de Tweezerman:
Groot verschil he? De Tweezerman staat dichter bij elkaar, de uiteinden zien er compleet anders uit en hij is ook veel scherper.

Met andere woorden: hij is fijner in gebruik en trekt de haartjes er gemakkelijker uit. Ok ok ik moet er aan toegeven... de Tweezerman is gewoon 10x beter dan mijn Kruidvat pincet. Je moet natuurlijk zelf weten of je €30 voor een pincet over hebt maar een Tweezerman zou je wel 'voor het leven' hebben. Als je hem opstuurt ben je hem wel even kwijt maar scherpen ze hem gratis voor je bij.

Ik kocht de mijne 1,5 maand geleden bij Ici Paris.

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Ik houd van mijn Tweezerman! Heb hem al enkele jaren en werkt nog perfect.

Eva M. zei

Zo eentje schaf ik me binnenkort ook es aan. Denk dat het wel de investering waard is.

Anoniem zei

klinkt als een investering inderdaad. ik heb nu een van de supermarkt, is ook niet veel waard

Kim zei

ik heb een kleinere tweezerman. wel hetzelfde model verder die was maar 12 euro ofzo maar ik heb hem al wel een paar jaar

Naomi zei

Ik had er een supermooie van Pink Ribbon, roze met glittertjes maar dan ben ik 'm kwijtgeraakt en nu vind ik dat ik geen nieuwe verdiend heb :-p Maar hij was idd wel super!

Inmyprettyshoes zei

Een tweezerman, ook al dikwijls over getwijfeld. Misschien moet ik er toch maar eens in investeren..

Kashmira zei

Mijn moeder heeft hara tweezerman op dit moment op gestuurd naar het bedrijf om te katen slijpen, het is echt een heel goed pincet idd!! duurder, maar dat merk je echt wel aan de kwaliteit!