donderdag 21 februari 2013

Shoplog


Het is al weer een tijdje geleden maar vandaag heb ik nog eens een shoplog.

Ik ging vorige week snel langs de Action om iets voor op het werk te halen. Ik nam voor mezelf alleen de grote watjes mee, die heb ik al vaker gehad en zijn best fijn:

Bij Kruidvat nam ik de nieuwe Maybelline mascara mee als back-up. De 'Rocket Volum express':

Hieronder nog wat dingetjes van Kruidvat en Etos:
L'oreal en Miss Sporty nagelstickers om te testen. Ik heb al wat oude pakjes nagelstickers opgemaakt, die zien jullie in het volgende opgemaakt artikel wel voorbij komen. De Essence 'nagel tips' lagen voor 1 euro in een kortingsbak en als laatst zie je nog een lippenbalsem van NYC. Die laatste kocht ik eerlijk gezegd omdat het zo koud was buiten en ik had geen lipbalm op zak.

Bij de H&M Beauty had ik ook al best lang niks meer gekocht, deze keer vond ik er toch weer een aantal leuke dingen:
Ze hebben er momenteel erg mooie bh's, ik kocht een grijze maar ze waren er ook in printjes. Zonder dikke vulling maar wel mooi voorgevormd en ondersteunend, ideaal. Ik weet niet of ze in de gewone H&M's ook deze beauty spulletjes hebben maar ik kocht dus een mascara, peer bodylotion en een make-up sponsje.

Als je bij Lush 5 lege verpakkingen (potjes of flesjes) inlevert mag je een gratis gezichtsmasker uitkiezen, ik koos voor Oatifix, ben benieuwd wat ik er van ga vinden!

De laatste beauty-stop was bij Ici Paris. Ik was eigenlijk niet eens van plan om parfum te kopen (ik heb er namelijk pas 2 online besteld, waarover binnenkort een artikel online komt) maar ik stootte op een super deal bij Ici Paris. Een van mijn favoriete zomer parfums stond er aan 50% korting, dan kan ik hem beter nu kopen he! Voor 50ml Ralph van Ralph Lauren betaal je normaal 60 euro, ik betaalde nu dus €30. Ik kreeg er een staaltje van DKNY golden delicious bij, ook lekker.

Ik kocht deze maand maar 1 kledingstuk, iets wat ik nog niet eens kan dragen want daar is het nog te koud voor. Ik vond bij Zara dit wit blouseje met 'lederen' boordje rond de hals, super schattig:
Kleding shoppen vind ik op dit moment niet eens leuk meer, ik wil lente en zomer! Ik zie overal al prachtige mint kleurige truitjes hangen maar heb me ingehouden met kopen omdat ik ze dan nog maanden in de kast moet hangen..

Zijn jullie de winter ook al beu? Kom maar op met die zon.

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Goed geshopt, allemaal leuke dingen!

Anoniem zei

Leuke spullen. Ik ben ook aan het wachten op de zon!

Mademoiselle Sophistiqué zei

Leuke dingetjes heb je geshopt. De zomer mag er inderdaad stilaan gaan aankomen.

Linda zei

Leuke spulletjes! Ik ben ook helemaal klaar met de winter. De grote wattenschijfjes neem ik ook altijd mee als ik bij de action ben. De ralph is lekkerr, heb hem nu ook al 2 dagen op.

Axelle zei

leuke dingetjes geshopt !