dinsdag 28 mei 2013

Maybelline The Rocket Volum Express

Met drugstore mascara's heb ik niet altijd goede ervaringen, wie mijn blog al jaren volgt weet dat ik gewoon erg rechte en korte wimpers heb. Tijdens een actie bij Kruidvat besloot ik vorige maand ter back-up toch nog eens eentje van Maybelline mee te nemen en die ben ik sinds een week aan het testen.

Met het borsteltje was ik op zich al blij. De plastic applicators werken bij mij persoonlijk veel beter dan die ouderwetse met haartjes:

De reviews online waren heel gemixt over dit product dus ik had een beetje schrik gekregen maar ik vind hem wel meevallen:
Om rekening mee te houden:
De mascara is vrij nat, sommigen hebben dit net graag en sommigen haten het. Ik heb er zelf niet echt problemen mee, een paar seconden wachten met knipperen en dan geeft hij niks meer af op je oogleden. Ook moet ik een watje extra gebruiken om alles er goed af te krijgen.

Wat ik altijd een pluspunt vind is als de wimpers niet hard en crunchy worden doorheen de dag en dat doet deze Rocket niet. Hij geeft bij mij zowel wat lift als lengte, niet het beste resultaat wat ik ooit gehad heb maar hij is wel ok.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Shana zei

Ziet er wel goed uit, maar zelf heb ik toch nog een voorkeur voor een borsteltje met haartjes :)

Katrien zei

Geeft toch mooi lengte zo te zien !!!

Valley Doll zei

Ziet er mooi uit :-) ! Zelf ben ik ook meer van de klassieke borsteltjes. Die plastieken geven zo'n naar gevoel.

Anoniem zei

Not bad! Ik ben over het algemeen altijd heel tevreden van de Maybelline Volum' Express mascara's.