woensdag 22 mei 2013

Primark shoplog

Ik kon me niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst bij Primark was geweest. Een van de handige dingen van een blog bijhouden is dat ik de laatste Primark shoplog kon opzoeken en ik was er al sinds december niet meer geweest! Nu is Primark ook niet het fashion walhalla hoor, ik ga er ook vooral voor de basics en praktische dingen.

Laat ik maar eerst met de saaie dingen beginnen. Ik zocht nog een simpele strapless top, die hadden ze in verschillende kleuren voor 4 euro!

Ook hadden ze best leuke sportbroeken, normaal ben ik hier kieskeurig in dus ik dacht dat de pasvorm vast niet goed ging zijn maar deze is nice & tight. Hij kostte ook onder de 10 euro:

Ben ik de enige die altijd van de Primark terug naar huis keert met een pyjama? Ik heb het gevoel dat ik er elke keer weer een pyjama in mijn mandje gooi. Ze hebben dan ook veel keuze en ze zijn cheap. Ik ging deze keer voor een kitty pyjama:

Ook kocht ik er een dunne kamerjas alvast voor de zomer. Ik ben echt een kamerjas persoon in de ochtend, je bent een koulijder of je bent het..

En de laatste praktische aankoop zijn deze sokjes. Helemaal niet elegant maar ik vind sokken in sportschoenen in de lente/zomer er verschrikkelijk uitzien dus ik ga deze eens proberen.

Rond deze tijd is Primark wel DE plaats om bikini's te kopen. Ze zijn kwalitatief natuurlijk niet geweldig maar als je niet al te grote/zware borsten hebt kun je er zeker leuke bikini's scoren voor rond de 13 euro:
Ik nam deze 2 kleurrijke exemplaren mee.

Qua kleding was er echt niet veel leuks vond ik. Ik nam enkel dit mosgroene jurkje met studs en een tailleriempje mee voor €16:

En deze grijze bodycon jurk was volgens  mij €18:

Bij de juwelen en schoenen heb ik niet echt uitgebreid gekeken omdat ik in tijdsnood zat maar ik heb onderweg naar de kassa nog snel deze nail art steentjes en een setje armbanden meegegraaid:

Ik vond vooral de spikey armband leuk en tja de rest zat erbij:

11 dingen had ik dus in mijn mandje en ik rekende rond de €90 af, super cheap als je weet dat er al 2 bikinis en 2 jurkjes tussen zitten. Het gebeurt niet altijd maar ik voelde me wel geslaagd bij Primark! Gaan jullie er vaak heen?

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Shana zei

Mooie bikini's :) ik ben er nog nooit geweest, maar ben van plan om daar in de zomer wel wat verandering in te brengen :)

Kaya zei

Ik ben er ook afgelopen december voor het laatst geweest (in Essen) en heb toen besloten nooit meer te gaan haha. Kon echt niks leuks vinden. Ik vind jou nog goed geslaagd, vind je jurkjes en bikini's heel leuk!

Valley Doll zei

Oh die bikini's zijn wel leuk ! Jammer dat wij hier geen Primark in de buurt hebben, moet al meteen naar Luik of Rotterdam.

Anoniem zei

Waaw de bikinis vind ik heel leuk, daar alleen al zou ik nog eens willen gaan.

Delphine zei

De bikini's zijn echt leuk!

Anoniem zei

Goed geshopt! :-)