maandag 20 mei 2013

Wenkbrauw mesjes/epileer set

Ik zag ze online al zo vaak voorbij komen en ook schoonheidsspecialistes hebben de mesjes al ooit op me gebruikt. Nu ik ze zelf in een 'euro-winkeltje' a.k.a. rommel winkeltje heb gevonden heb ik ze eindelijk zelf kunnen testen.

Voor de mensen die van de titel alleen al de rillingen krijgen laat ik maar best meteen zien dat deze mesjes niet gevaarlijk scherp zijn:
Je kan ze gewoon aanraken met je vingers zonder jezelf te snijden, enfin het merk wat ik gekocht heb toch!

Ik liet speciaal mijn wenkbrauwen een paar weken bijgroeien om het goed te kunnen testen. Zoals je kan zien moeten die van mij vooral onderaan bijgewerkt zoals bij de meeste mensen:

Omdat de mesjes niet heel scherp zijn moet je toch zeker wat druk uitoefenen om de haartjes weg te krijgen. In het begin voelt dit eng op je gezicht maar je geraakt er snel aan gewend. Je kan zowel de verdwaalde haartjes onderaan weghalen als de dikte van je wenkbrauwen trimmen. Dit 2de doe ik normaal altijd met een schaartje maar met het mesje en een zigzag-beweging lukt het ook prima:

En voila, dit is het resultaat:
Ik haal nooit enorm veel weg omdat ik al redelijk dunne en lichte wenkbrauwen heb. Ik laat ze af en toe waxen en voor de rest hou ik ze dus zelf bij.

Deze epileer mesjes vind ik erg handig maar je moet er even mee spelen eer je ermee uit de voeten kan. Bang om te veel weg te halen moet je met deze half-scherpe mesjes al niet hebben, tenzij je als een bezetene tekeer gaat kan er niks misgaan naar mijn mening. Maar ik durf niet zeggen hoe het met mesjes van andere merken zit dus be carefull! Zoals ik al zei kon ik ze in een euro shop in Maastricht vinden voor €1,25 dus check die winkeltjes en afro-winkels bij jou in de buurt eens.

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Beautyjuf zei

Ik heb deze laatste bij een Big Bazaar zien liggen. Oh, het lijkt me zo eng: ik denk dat ik mijn gehele wenkbrauwen wegscheer, haha!

Valley Doll zei

Ik heb al zo'n pakketje gekocht met drie mesjes bij het Kruidvat. Ze zijn echt handig !

Tessa zei

Oh hebben ze ers ook al bij Kruidvat? nog niet gezien! Hoe zijn die qua 'scherpte'?

Anoniem zei

Ik zoek hier al maanden naar. Zou dus een uitkomst zijn als de kruidvat ze ook heeft!!

Sofie zei

Ik zou het graag eens proberen, maar ik ben bang dat ik -onbedoeld- teveel zou weghalen...

Anoniem zei

Ik zou bang zijn om iets fout te doen, haha :-) Maar op zich lijkt het me wel een handig hulpmiddeltje.

Unknown zei

Ik durf dit echt niet haha

Unknown zei

Ziet er goed uit zou t zelf niet durven denk ik

Anoniem zei

dit lijkt me zo handig, alleen nog niet gevonden