zaterdag 12 oktober 2013

Parfums van de week


Zelfs iemand met een behoorlijke parfumcollectie als mezelf is soms geneigd om verschillende dagen na elkaar naar dezelfde parfum te grijpen. Meestal heb ik dit bij en nieuwe parfum en soms hangt het ook van het weer of mijn mood af.

Maandagochtend dacht ik ineens: 'deze week ga ik elke dag een andere parfum gebruiken!' En ik heb dit ook bijgehouden in een 'foto dagboek'.

Maandag ging ik voor Pink Friday van Nicki Minaj:
De combinatie van perzik en karamel is niet te zwaar, ideaal voor op een maandagochtend want dan ben ik meestal niet zo goed gezind ;-)

Dinsdag koos ik Oh Lola van Marc Jacobs:
Een bloemige geur maar toch nog fris en girly. Ik krijg van TE bloemige geuren vaak hoofdpijn, bij deze totaal niet.

Op woensdag was Hearts & Daggers van Ed Hardy aan de beurt:
Met voorbedachte rade want deze blijft niet enorm lang hangen maar ik werk ook maar een half dagje op woensdag. De ideale dag om deze uit de kast te halen dus. De geur is in tegenstelling tot het intimiderende flesje heel fruitig, een combinatie van peach en mango.

Donderdag was het de beurt aan Circus van Britney Spears:
Dit is eigenlijk wel mijn ultieme donderdag-parfum. Ik sport namelijk altijd op donderdag en deze geur is echt zo'n sportgeur. Als ik ga sporten wil ik namelijk geen funky of straffe parfum want dat mengt raar met de shitload aan deo die ik dan opspuit . Deze Britney parfum ruikt door zijn noten van abrikozenbloesem en waterlelie heel fris en zelfs een beetje zeepachtig, i-de-ale sport scent!

Voor de laatste werkdag koos ik voor Ralph by Ralph Lauren:
Eigenlijk is dit echt een zomer geur, hij kan zo in het rijtje bij de groene DKNY be delicious. Ik kan echter het hele jaar door frisse geuren dragen, maakt me niet zoveel uit. Deze is lekker water-achtig, met een licht zoete twist.

Dragen jullie elke dag dezelfde parfum of wissel je ook graag eens af?

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Katrien zei

Goede omschrijvingen, de Ralph Lauren en de Britney lijken me echt wat voor mij! Ben ook dol op water geuren zoals Cool water van davidof

Deb zei

Wat leuk zo'n overzichtje! Prachtig flesje van de Nicki Minaj parfum! Ik wissel regelmatig af. Het hangt echt van mijn stemming af welke geur ik draag. Deze week heb ik Miss Dior en Noëlle van Benefit gedragen, de rest ben ik alweer vergeten ;-)

Lidewij zei

Mhh, Ralph lijkt me lekker! Ik draag heel vaak dezelfde parfum, maar dat komt ook omdat ik niet zoveel luchtjes heb. Ik draag het meest Ange ou Démon van Givenchy :)

Anoniem zei

Ik heb 20+ parfum's dus ik draag ook wel elke dag een andere!

Saskia zei

Ik wissel dagelijks af. Hangt er ook vanaf hoe ik me die dag voel en wat ik ga doen. Die van Ralph lauren is een heerlijke geur!

Lieze zei

Alleen al om de flacon van Friday van Nicki Minaj zou ik hem kopen...

Mademoiselle Sophistiqué zei

Lola vind ik heerlijk!

Anoniem zei

het verschilt maar meestal draag ik een periode(week) deze parfum,

Unknown zei

Leuk idee om iedere dag een ander parfum te dragen. Ik draag meestal 2 à 3 dagen hetzelfde geurtje (momenteel trouwens ook die van Ralph Lauren ;)) en dan is het weer tijd voor iets anders. Ik vind het fijn om veel af te wisselen in geurtjes.