donderdag 2 januari 2014

Favorieten van 2013


Al jaren is het een traditie op mijn blog, het overlopen van mijn ultieme favoriete producten van het afgelopen jaar. De producten die ik eerdere jaren al leerde kennen doen dus niet mee, het gaat puur om de ontdekkingen van het jaar. Ik ben dus weer in mijn stash en badkamerkasten gedoken en dit zijn de winnaars van 2013!

Ik begin met de lipproducten. De Revlon lipbutters zijn in het algemeen een ontdekking geweest:

Maar tussen de 3 kleuren die ik heb steekt Pink Lemonade er voor mij bovenuit. Hij is romig en geeft een mooie subtiele kleur af, ideaal om s'ochtends snel op te smeren:

Ook was 2013 het jaar van de lipbalm sticks/pennen. Ik heb ze dan ook van veel merken geprobeerd en mijn favoriet is deze van Catrice:

Het was een close call tussen deze en die van Bourjois maar deze zijn toch iets voedender. Dit is de kleur Don't Think, Just Pink btw:

Vooral het begin van 2013 was eigenlijk geen 'oogschaduw-jaar' voor mij. Ik werk al een tijdje redelijk ver van huis en dan is er s'ochtends geen tijd voor een hele ooglook. In het weekend droeg ik het dan wel af en toe en heb de volgende oogschaduw ook veel gebruikt tijdens de cursus visagie:

Dit is de kleur Honesty van Mac en ik moet zeggen dat het pigment hiervan zeker beter kan. Mac oogschaduws zijn vreemd genoeg niet allemaal even goed maar het gaat hier vooral om de kleur. Dit is DE perfecte champagne kleur die je voor veel gelegenheden kan gebruiken. Denk maar aan verjaardagen, bruidjes opmaken... Ik gebruik onder deze altijd een goede basis of oogpotlood om het pigment naar boven te halen en dan is hij prachtig.

Qua concealer heb ik een 'oude concealer' pas een kans gegeven in 2013, ik kocht hem namelijk al in 2012 en liet hem toen aan de kant liggen. Hij telt dus wel degelijk mee als favoriet van 2013:

Het is de lichtste kleur van de 24h superstay concealer van Maybelline en ik heb er nu de afgelopen maanden pas een nut voor gevonden. Nadat ik mijn gewone concealers gebruikt heb breng ik deze er nog eens overheen aan als highlight, werkt super om het gebied onder je ogen op te frissen.

De blushes hoeven nooit hard te knokken voor hun titel, ik koop gemiddeld maar 1 à 2 blushes per jaar. In 2013 kocht ik er inderdaad 2 en daarvan is dit sowieso de mooiste:

De alom bekende Rose Gold van Sleek is zijn hype zeker waard. Dit is zeker geen kleur voor elke dag naar mijn mening, hij is behoolijk fel en shimmery. Ik grijp hier eerder naar in het weekend dan door de week, desalniettemin is het een prachtige kleur.

Dan de 2 uitverkoren kwasten:
De Blush Brush van  Real Techniques had van mij ietsiepietsie kleiner gemogen als ik heel kritisch ben, voor de rest is hij top. De haartjes zijn super zacht en hij pakt precies genoeg kleur op. De andere kwast die je ziet is van Zoova. Het is de Classic shader en die is ideaal om je basis oogschaduw mee op het ooglid aan te brengen zonder al te veel fall out.

Parfum koop ik wel meerdere keren per jaar, ik ben er dan ook dol op en koop meestal geen dure parfums. Zo is deze Midnight Fantasy van Britney Spears onverwachts een grote favoriet geworden. Ik zocht al jaren een parfum met bessen geur en deze is een combinatie van zwarte bessen, kersen en vanille, echt mijn droom parfum. Je kan deze 30ml fles voor zo'n 20 euro bestellen online, aanrader!

De enige haar-favoriet is deze hitte beschermende spray van Elnett:
Het is een redelijk grote bus, gebruik hem wekelijks sinds augustus en hij is nog steeds niet leeg. Ik spray hem voornamelijk in de punten van mijn haar vóór het föhnen en stylen. Hij beschermt en geeft ook een beetje volume, super fijn 2 in 1 spul.

Mijn laatste favoriet is de nagellak remover pot van Etos:
Deze potjes met spons zijn ook uit het niets opgekomen in 2013 en ik heb ze dan ook van veel verschillende merken geprobeerd. Deze van Etos is een van de goedkoopste en naar mijn mening ook nog eens de beste! Hij haalt alles prima weg en het grote pluspunt is de aarbei-geur, die haalt de vieze aceton lucht een beetje weg.

Ik heb geen nagel favoriet dit jaar want Gellak heb ik vorig jaar al ontdekt en dat heb ik dit jaar ook gewoon verder gebruikt met ongeveer dezelfde producten.

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Unknown zei

Mooie favorieten. Rose gold is ook een favoriete blush van mij. x

Anneloes zei

Wat een prachtige producten <3! Ik moet de Revlon ook eens gaan proberen!

Melissa zei

Heel mooie favorieten, vooral Rose gold is prachtig!
x

Michelle zei

Oeh die pink lemonade is mooi zeg! Leuk om te zien :)

Anoniem zei

Mooie favorieten ! Rose gold is ook een van mn favorieten.

Idd wel jammer van de MAC e/s , die zijn idd niet altijd even goed gepigmenteerd.

Kimberly zei

De lipproducten van Revlon wil ik ook nog een keer proberen, daar ben ik ook zeer benieuwd naar

nikkitha zei

Leuke favorieten zeg :)