vrijdag 24 januari 2014

Nailart strikjes

Ik heb ze al maanden in huis maar vergat er steeds over te schrijven, de leuke nailart strikjes! Het pakje op de bovenste foto kocht ik op de zwarte markt in Tessenderlo maar ik heb ook een pakje van Bornprettystore. En sinds ze herbruikbaar zijn (als je ze niet kwijt doet) kom ik hier wel even mee toe.

De strikjes zijn behoorlijk groot en vooral dik dus of ze met gewone nagellak lang blijven zitten betwijfel ik. Ik heb ze dus al telkens in combinatie met gellak gebruikt. Je brengt eerst je kleur gellak aan en daarna de gel topcoat waarmee je ook in een keer de strik vastzet:
Op deze manier heb ik meestal wel een aantal dagen plezier aan mijn nailart. Ik geloof dat het bij de eerste poging 3 dagen was blijven zitten, tja iets uitstekend stoot je er nu eenmaal snel af.

Maar de 2de keer dat ik een strikje gebruikte waren ze zelfs 5 dagen blijven zitten! Als je het strikje er dan toch af stoot geraakt de gellak wat er onder zit helaas ook beschadigd maar pijn heb ik nog nooit gehad, je voelt gewoon ineens dat het loslaat.

Praktisch? Neh.. maar voor af en toe is het wel leuk ;)

xoxo Tessa

8 opmerkingen:

dresses and daisies zei

cute!

Anoniem zei

Tof!! Ik ga ook eens kijken op de markt dan.

Unknown zei

Ze zien er super schattig uit :)

Jouvence zei

ziet er erg leuk uit xx

Selma zei

Ze zien er echt super leuk uit! Ik heb ze ook maar dan met cupcakes. Ik durf ze niet te gebruiken omdat ik bang ben dat ik ze kwijtraak, maar ik wist eigenlijk niet dat je ze ook op gellak kan aanbrengen. Ik denk dat ik dat maar eens ga proberen ;-)

Maxime zei

Dat ziet er leuk uit! Ik vind 3-5 dagen toch nog wel netjes voor iets dat zo uitsteekt! :-)

nikita zei

Super leuk :)

saskia zei

Zien er echt onwijs schattig uit!