zaterdag 4 januari 2014

Shiseido Day Moisture Protection SPF 15


Over skincare lezen vind niet iedereen interessant, vroeger was het ook iets wat ik skipte tijdens het lezen van blogs. Maar het lijkt wel alsof ik er elk jaar meer interesse in krijg, misschien omdat ze zeggen dat je huid er na je 22ste stilaan op achteruit begint te gaan ;)

De normale verkoopprijs van de Shiseido Day Moisturiser ligt rond de 46 euro, enorm veel geld voor een dagcrème vind ik. Ik kocht hem dan ook enkel en alleen omdat er toen een goede actie was op alle skincare producten bij Ici Paris.

Normaal gebruik ik gewoon dagcrèmes van de drugstores, helaas zit daar bijna nooit iets van SPF in of veel te weinig. Doorheen het hele jaar loopt je huid (vooral op het gezicht) schade op van de zon, en wie wil nu vroeger rimpels dan nodig... Ik was dus specifiek op zoek naar een voedende dagcrème met minstens spf 15.

Er zijn zo veel goede merken bij Ici Paris te koop, waarom me die van Shiseido werd aangeraden? Ik moest weer moeilijk doen en wou liever een verpakking met pompje. Vreemd genoeg zit dagcrème bij 70% van de merken nog altijd in een pot, wat de meest onhygiënische manier is. En een tube waaraan je na een paar maanden al moet beginnen rollen om er iets uit te krijgen vind ik dan weer geen luxe gevoel geven.

Zo kwam de keuze dus al snel op deze uit. Pompje, spf 15, fijne neutrale geur, hij heeft alles wat ik wou.
De structuur is niet te dik en niet te dun en 1 pompje is genoeg voor je hele gezicht:

Ik denk dat je met 75ml ook wel een tijdje vooruit kan dus voorlopig ben ik wel blij met mijn aankoop. Vind ik hem zijn geld waard? Het is zeker een goed product maar de volle prijs zou ik er niet voor betalen. De tip is dus om een goede actie af te wachten.

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Unknown zei

Ik probeer nu ook altijd dagcrèmes te zoeken met SPF in, alleen vind je die zo moeilijk bij budget merken. Echt jammer!

elke zei

Dit is volgens Paula Begoun geen goed product omdat de spf blijkbaar niet voldoet (http://www.paulaschoice.com/beautypedia-skin-care-reviews/by-brand/shiseido/The-Skincare/_/The-Skincare-Day-Moisture-Protection-SPF-15-PA-Regular). Voor je volgende aankoop kan ik de site van Paula aanraden, en van Jetske Ultee. Het is al heel goed dat je een pompje wil want alleen zo blijven de actieve stoffen werkzaam (anders vergaan ze door oxidatie), maar de ingrediënten zijn ook heel belangrijk, anders smeer je dagelijks iets duur op je gezicht dat niet werkt, en dat is gewoon zonde van je tijd en je geld! Ik ben zelf ook nog niet zo lang into skincare en heb mezelf in het begin ook laten vangen aan dure nutteloze producten, dus ik hoop je hiermee die stap te kunnen doen skippen ;) Veel succes met de zoektocht en sorry als je dit al allemaal wist haha, het is goed bedoeld!

Tessa zei

^Lief van je Elke maar in de winter is dit wel degelijk genoeg in ons land, niet te vergelijken met Amerika. In de zomer smeer ik uiteraard nog extra dingen met een hogere factor. Ik leef niet zo volgens Paula's bijbel, mijn lesgeefster van visagie zweerde bijvoorbeeld bij Shiseido en had een hekel aan Clinique ;) Bij een jongere huid is moisturisen al heel wat en dat doet deze goed voor mij.

Savannah zei

Dit is zeker een heel goed merk!! Heb van dit product ook al eens een staaltje gekregen en vond het ook wel fijn spul.

Saskia zei

Ziet er een mooi luxe product uit. Een pompflesje is het meest hygiënisch, heb je gelijk in.

Kim zei

Vooral dat er SPF in zit is fijn. Ik heb er een tester van maar eens gaan proberen ;)

peggy timmermans zei

Ik hou van Shiseido! Ik heb er best vele producten van en mijn lievelingsoogcrème is ook van dit merk.