zondag 16 maart 2014

Eos lip balm 'Blueberry Acai'


Oops, dit artikel had gisteren al online moeten komen! Foutje in het vooruit plannen.

De leuke bolletjes van EOS zie je overal voorbij komen en ik was er al zeker een jaar benieuwd naar. Aangezien deze lippenbalsems bij ons nog steeds niet te koop zijn besloot ik er maar eentje op Ebay te bestellen. Ik heb er geloof ik in de 5 euro voor betaald inclusief verzendkosten, not bad.

Er zijn zo veel lekkere geuren/smaken verkrijgbaar dat ik bijna niet kon kiezen maar ik ben toch maar voor Blueberry Acai gegaan. Deze komt in de baby blauwe verpakking:

Je draait het bolletje open en ja hoor, deze ruikt heerlijk naar bessen:

Eerlijk, de structuur van de balm zelf is niet 'waaw', ik had er precies meer van verwacht door de hype. Er bestaan veel betere lippenbalsems als deze maar handig zijn ze wel! Het 'bolletje' bedekt namelijk je beiden lippen in 1 keer.

Voor de praktische vorm, leuke verpakking en lekkere geurtjes zou ik er misschien nog wel ooit eentje kopen maar verwacht er dus niet te veel van bij mega kapotte lippen ;)

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Griet Lucas zei

Ik heb er ook eentje enkele jaren geleden in NY gekocht. Ze ruiken heel erg lekker, maar van mij mochten ze iets romiger en voedend zijn

Tessa zei

^inderdaad maar denk dat ze dan ook snel kapot zouden gaan

Anoniem zei

denk dat ze alleen al leuk zijn om uit je tas te toveren ;-)

Unknown zei

Deze zien er zo leuk uit!