dinsdag 18 maart 2014

In my shower at the moment


Ik vind het zelf altijd leuk om te zien wat iemand in de douche heeft staan, vandaar dat ik het ook af en toe laat zien. Mijn doucheplank staat in ieder geval altijd propvol, met meer dan nodig is eigenlijk maarja.

Ik begin met de haar-stuff:
De shampoo is een huge fles van Tigi en de conditioner is van John Frieda. Beide producten probeer ik nu eindelijk eens op te maken. Ik ben uiteraard iemand die graag nieuwe dingen test maar dat resulteert soms in een hoop open verpakkingen. Deze 2 zijn nu bijna op en dan kan ik de producten die ik van haarshop.nl kreeg beginnen testen :)

Voor het gezicht gebruik ik de volgende producten onder de douche:
De gezichts scrub van Queen Helene gebruik ik maar 1x per week, de facewash van Dr van der hoog wel bijna iedere dag.

Voor het lichaam:
Het Lush zeepje wat ik momenteel gebruik is 'Miranda' en die wissel ik af met de fles Nivea Happy Time, kwestie van niet elke dag dezelfde geur te moeten gebruiken.

De lichaamsscrubs:
Dit lijkt een beetje overdreven maar ik gebruik zelf alleen die van The Body Shop. De rituals tube ruikt me wat te mannelijk dus die gebruikt mijn vader en de natures lijn van Kruidvat vind ik ook niet zo lekker ruiken maar die is van mijn moeder. Stelletje scrubverslaafde mensen hier in huis ;)

xoxo Tessa

1 opmerking:

Savannah zei

Mooie producten! Ben ook dol op alles van TBS