maandag 3 maart 2014

Hegron Anti Tangle Spray (Action)


Hegron is één van de merken in het vaste assortiment van de Action. De verpakking is een beetje saai want al hun producten zien er hetzelfde uit maar hey, voor die prijs (alles kost tussen de 2 en 3 euro) gaan we niet moeilijk doen.

Qua shampoo's ben ik al wat kieskeuriger maar ik heb al veel anti knoop sprays getest in mijn leven en eerlijk gezegd merk ik hier weinig verschil in. Je sprayt wat in je haar en kammen maar. Dit is zo'n duo-fase product watje moet schudden en dan blijft er een roze goedje over.

De reden waarom ik weer eens een detangling spray kocht? Kijk zelf maar:
Sinds ik extensions heb voor volume sta ik dagelijks op met een enorme knoop die zich doorheen de nacht gevormd heeft achteraan mijn hoofd/aan de kant waar ik geslapen heb. Met een knotje slapen helpt wel een beetje maar dat vind ik niet lekker slapen.

En de volgende foto is serieus 3 minuten na bovenstaande foto gemaakt aan de kant van de mega knoop:
Na het sprayen is het een kwestie van de knopen er voorzichtig uit te kammen en dit gaat veel vlotter dan zonder de spray! Je kan je wel voorstellen dat dit een echte life saver is s'ochtends, en dat voor zo'n € 2,50.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Melissa zei

Klinkt goed!
x

Shana zei

Werkt zo te zien goed!

Unknown zei

Woow wat een verschil. Echt een mooi resultaat.

Cynthiiaa zei

Wow, wat een verschil hey! Ideaal dat die producten er zijn hé? :") Ik heb het namelijk ook, maar mijn haar is gewoon superlang + ik ga het dan krullen en voordat ik het weet.. all over the place. :/ Maar met een antiklitspray ga ik echt binnen noodtime weer met mijn vingers door het haar! Als de mijne op is, ga ik voor deze.. damn cheap!