zondag 30 maart 2014

Beauty Bummers

Helaas heb ik recentelijk 3 beauty bummers aangekocht, kan gebeuren en dan deel ik dit ook graag met jullie. Persoonlijk vind ik de volgende 3 producten dus wat tegenvallen.

De cleansing lotion voor het gezicht van Kruidvat heb ik al eerder gehad en ik dacht dat ik deze wel ok vond. Man was I wrong, ik zocht mijn artikel even terug op en ik vond hem vorig jaar blijkbaar ook vreselijk (een ezel stoot zich geen 2 keer aan dezelfde steen...). De oog-lotion van hun eigen merk is dan weer wel heel fijn! Balen dat ik nu deze grote fles moet opmaken, hij is vreemd geparfumeerd en laat mijn huid te nat achter. Ik wil een gezichtslotion die mijn huid fris en schoon laat aanvoelen voor het slapen gaan.

Dan een bummer waarvan ik weet dat velen hem wel fijn vinden, de I love Extreme mascara van Essence. Houden die mensen misschien van spinnenpoten of werkt het gewoon niet voor mijn wimpers? Ik weet het niet maar ik krijg hier dikke, aan elkaar klevende wimpers van.

Je ziet het al aan de tip eigenlijk, het goedje is veel te dik en je moet de helft er af stropen om te kunnen beginnen. Volume? graag! Maar de wimpers mogen toch wat gesepareerd blijven van mij. T'is maar waar je van houdt voor je wimpers natuurlijk.

Ook het volgende product is van Essence. Ze kunnen soms fijne budget dingetjes hebben maar vaak ben ik toch ook teleurgesteld. Zo kocht ik nu hun nagellak remover pot:
Het verwijderen op zich is niet veel anders dan bij andere merken, gaat prima en het is fijner dan watjes gebruiken. De geur wat uit het potje kwam gaf me echter voor de rest van de dag hoofdpijn! Daarbovenop zit hier veel minder vloeistof in als bij andere merken, wat wil zeggen dat je potje eerder 'op' zal zijn. Meh, geef mij dan maar die van Etos.

xoxo Tessa

8 opmerkingen:

Griet Lucas zei

Ik vind je beauty bummers altijd heel leuk :) Ik wou de nail polish remover van essence nog kopen, maar nu houdt mij dat wat tegen.

Unknown zei

Jammer dat je deze producten niet zo fijn vind, maar goed dat je ze het met ons deelt :). Ik wou zelf graag nog die mascara van Essence aanschaffen, maar ik ga toch eerst nog wat reviews opzoeken nu ik dit hoor.

Kim - Bestyoubeauty.nl zei

Fijn artikel, ik wilde die mascara van de Essence halen maar nu ik dit lees laat ik 'm toch maar liggen.

Unknown zei

Haha, grappig dat je 2 x dezelfde kocht en het 2 x slecht vond :p.

Tessa zei

^ja ik had vorig jaar wel de blauwe en nu de roze :p maar het is dus allebei niks!

Melissa zei

De gezichtslotion en de nagellakremover heb ik zelf ook en ik ben er wel heel erg tevreden over!
x

Katrien zei

Die kruidvat tonic vond ik ook te plakkerig. Micelair water is veel beter! echt een aanrader voor het gezicht.

Mademoiselle Sophistiqué zei

oh wat naar van de geur zeg! zou ik ook niet tegenkunnen