donderdag 1 mei 2014

Perfect Nude Lip Tag

I love me some nude lips dus deze tag is me op het lijf geschreven. Er doen verschillende versies van de tag de ronde dus ik ga jullie vandaag gewoon mijn 3 favoriete nude lippies laten zien. 

Ik begin met 'Creme d'nude' van Mac:
Dit is echt de ultieme nude lipstick. Toen er nog geen nude kleurtjes te krijgen waren bij de drugstore kocht iedereen deze, en ik denk dat het nu nog steeds een van de best verkopende kleurtjes is bij Mac.

Ik hou van de creamyness van deze lipstick, je hebt er geen gloss bij nodig. Hij is wel redelijk licht dus bij te donkere types kan deze al snel fout staan, ik let er zelfs al mee op bij wat ik deze draag.

Een meer natuurlijke nude lipstick (en wat meer budgetproof) is deze 'Nude Delight' van Rimmel:
Ik sta persoonlijk niet snel met donkerdere nudes, vaak kan ik die met mijn lichte huid niet hebben. Maar deze van Rimmel is top! De perfecte warme peachy nude. Ook deze is best glossy, een must voor mij.

Als laatst een nude gloss, dit is 'Fashion Whim' van Mac:

Een nude lipgloss die genoeg kleur afgeeft om mijn rode lippen te dekken vind je niet snel, deze van Mac doet dat wel. Je moet alleen niet te veel op doen of hij gaat in de lijntjes zitten, nude glossjes hebben de neiging om dit te doen. Deze combineren met een lipstick is btw ook mooi maar hier zie je de gloss op zich:

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Myrthe zei

Wat een leuke tag! Die lipstick van MAC ziet er heel mooi uit :)

Unknown zei

Mooie nude lipsticks. Ik ben zelf ook best fan van dit soort kleurtjes.

Marlayne Vermeulen zei

Mooie lipsticks!

Daniëlle zei

Wat een lovely matte lipkleur!Staat je zooo mooi!

Tessa zei

^ik zie geen matte? draag alleen maar glossy ;)

Aurélie - lovelifelovefashion zei

Wauw echt prachtig!