dinsdag 15 april 2014

Real Techniques Blush BrushIk zocht mijn blog af naar de review van deze Real Techniques kwast, nergens te vinden. Hij kwam wel eens voorbij in een 'favorieten artikel' maar het is mijn lievelingskwast ever, dat verdient toch een eigen review!

Vorig jaar was ik nog van plan in een blush brush van Mac te investeren omdat ik eindelijk wel eens een goede wou. Nu kosten die van Mac al snel tussen de 50 en 60 euro, toch niet iets wat je zomaar koopt. Ik besloot dus nog een laatste poging te doen bij een budgetvriendelijker merk en dat was Real Techniques.
Real Techniques is het merk van make-up artist Samantha Chapman (beter bekend als Pixiwoo op Youtube), zij zou haar reputatie toch niet op het spel zetten door slechte kwasten uit te brengen? En nee hoor, ik heb nog nooit zo'n fijne en zachte blush kwast gehad en dat voor +-13 euro.

De haartjes van de kwast staan best dicht op elkaar, wat wil zeggen dat hij veel kleur oppakt. Bij een felle blush moet je het product maar lichtjes aanraken. Daarnaast voelt de kwast zelf ook stevig aan en je kan hem rechtop zetten doordat de onderkant plat is, daar is over nagedacht.

Ik heb de kwast ondertussen ook al meerdere keren gewassen (zowel met babyshampoo als brush cleanser) en hij is nog steeds perfect.

De Real Techniques brushes zijn 100% cruelty-free, tegenwoordig bestaan er even zachte synthetische haren als natuurlijke dus dat is mooi meegenomen. Ik kocht mijn kwast op Boozyshop maar je vind ze op meerdere plaatsen online. Aanrader!

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Jep, deze is inderdaad heel zacht! Ik kocht de mijne in Londen en ben er nog altijd heel blij mee!

Unknown zei

Ik vind dit ook zo'n goede kwast!

Shana zei

Deze heb ik nog niet, maar ik heb al wel enkele andere kwasten van RT. :)
Ik vind het ook een heel goed merk.

Chinouk | Graceful Glow zei

Ik heb er ook meerdere van RT, maar nog niet de blush & poeder kwast. Die hoop ik volgende maand te mogen verwelkomen in mijn leven!

Anoniem zei

Ohjah hoor hier echt zeer goede dingen over! En ze zien er ook zo leuk uit met die roze tint!

Lies zei

De kwasten van Real Techniques lijken mij zo fijn! Ik wil er ook zeker zelf eens een keer naar gaan kijken.