woensdag 7 mei 2014

Mac lipstick 'Chatterbox'

De vaste lezeressen zullen misschien al weten dat ik vorige maand 12 lege Mac verpakkingen binnenbracht bij Mac in Duitsland. Daardoor mocht ik 2 gratis lipsticks uitkiezen en dit is er eentje van, Chatterbox!

Wanneer je zo'n gratis lipstick krijgt zetten ze trouwens een kruis door de sticker aan de onderkant, om te voorkomen dat je die gratis lipstick later weer zou kunnen inruilen vermoed ik.

Anyway, ik besloot voor een hotpink kleurtje te gaan en die vond ik vrijwel meteen in Chatterbox. Zie hier 1 kleine veeg op mijn hand:

Normaal ga ik bij Mac altijd voor de 'Cremesheen' formule maar dit is een 'Aplified' lipstick en moet zeggen dat deze ook wel smooth genoeg is. Het pigment is top en hij blijft ook wel een heel tijdje zitten.

Ik weet niet of ik hem zelf gekocht zou hebben omdat ik dagelijks eerder voor een nude lip ga maar zoals ik al zei kreeg ik hem gratis en dan is het wel erg leuk natuurlijk. Ik moet wel nog een roze lipliner voor erbij zoeken nu, vind ik toch net wat mooier bij mijn lichte/onduidelijke liplijn.

Jammer genoeg doen Belgiƫ en Nederland nog niet mee aan de Back2Mac actie maar hou je lege verpakkingen lekker bij voor wanneer je Duitsland, Engeland, Amerika.. bezoekt.

 xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Unknown zei

Mooi kleurtje. Fijn dat je deze gratis hebt kunnen bemachtigen.

Es zei

Heel mooi kleurtje! X

Anouk zei

Ik vind de kleur heel erg mooi! Tof dat je hem zo gratis hebt gekregen eigenlijk.

Griet Lucas zei

Oh wat een leuke actie! Ga ik zeker onthouden. Chatterbox staat ook nog op mijn lijstje van MAC lipsticks, heel mooi :)