maandag 19 mei 2014

Opgemaakt en weggegooid

Ik dacht deze keer echt dat ik bijna niks had opgemaakt maar toen ik de foto's op mijn camera bekeek bleek dat wel mee te vallen.

Als eerst een zwart porie masker van Ebay. Deze zijn echt geweldig, ik ga er zeker nog over schrijven:

Niet opgemaakt maar wel weggegooid is deze concealer van 2b. Slechtste concealer ooit, serieus. Ik kocht hem vorig jaar voor op vakantie omdat hij waterproof is maar hij smeert uit in vlekken en heeft een oranje ondertoon:

Het pakje watjes wat ik opmaakte komt van bij Primark, ze zijn ok maar wel aan de dunne kant. Die van de Action zijn bv. ook goedkoop en toch iets steviger:

Een Crest White Strip, jammer dat deze mijn tanden zo gevoelig maken want ze werken wel heel goed:

Palmolive handzeep, heel basic en met een fijn pompje:

Doos Kleenex wat altijd op mijn beauty tafel staat:

De primer en base coat van Sensationail, heb hier nog best lang mee gedaan. De primer is niet noodzakelijk dus die koop ik niet opnieuw, qua basecoat ga ik voor die van Gelish gaan denk ik.

En ook de lint free doekjes van Sensationail zijn op, ik gebruik meestal gewoon watjes maar heb deze nu ook maar eens opgebruikt:

En als laatst een droogshampoo van L'oreal Professionnel. Het is fijn spul maar niet beter dan Batiste en wel 5x zo duur. Ik won deze met een wedstrijd dus fijn om getest te hebben maar ga hem toch niet opnieuw aanschaffen.

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Unknown zei

Leuk om te zien. Ik ben nieuwsgierig geworden naar dat zwart porie masker.

De Dotties zei

De palmolive handzeep had ik in douchegel, ik vond hem erg fijn!

xxx zei

Leuk artikel!

Mymakeupmemoire.blogspot.nl