woensdag 21 mei 2014

Wishlist of the momentBen al weer een paar weken niet in de stad geweest en dan begin je online weer vanalles nieuws te zien... Maar goed dat H&M in België nog altijd geen webshop heeft, anders zou er vaak besteld worden denk ik.

Zo lijkt me deze simpele top met open rug van H&M wel mooi (open rug is weer helemaal terug), jammer dat hij alleen in het grijs is:

Ik denk dat ik 'de witte broek' ook al weer 2 lentes heb overgeslagen, ookal gaat die niet snel uit de mode. Misschien toch nog maar eens een leuk skinny model zoeken want het staat toch bij veel.

Van de kanten bloesjes ben ik momenteel ook helemaal gek, deze is van Tanqs:

Bikini's genoeg in mijn kast maar deze van Hunkemöller vind ik stiekem wel leuk:

Dan de beauty stuff. Ik kan deze Eraser concealer van Maybelline nergens meer vinden, help! Zeg me niet dat hij uit het assortiment is?! :( Beste vloeibare drugstore concealer.

Het volgende product was ook al een 'probleem'. Ik was al bij 2 Mac winkels geweest vorige maand en nergens lag de MSF in Soft n Gentle nog! Nu hoorde ik van een verkoopster dat ze deze van verpakking zijn aan het veranderen, dus als het goed is kan ik er in juni eentje kopen.

Naar de Velvet Smooth voetvijl van Scholl ben ik stiekem ook wel benieuwd. Ofja, vooral benieuwd of ik er tegen kan want alles kietelt bij mijn voeten, nobody can touch them haha. Ik wacht tot hij weer eens in de aanbieding is denk ik.


 xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Beauty Treasures zei

Leuke wishlist!

Saskia zei

mooie kleding! Ik heb zo'n witte leggingbroek van pieces, zit erg fijn.

Esmée zei

De concealer is inderdaad discontinued.

Bianca zei

Dat kanten bloesje is leuk zeg! :)

Svenja zei

Prachtige wishlist! Dat kanten topje .. wauw, die wil ik ook wel <3

Anoniem zei

je kan de concealer nog vinden bij di

Tessa zei

^thx maar de Di's in mijn omgeving zijn ook allemaal aan het verdwijnen =(