woensdag 11 juni 2014

Beauty Bummer: Plus White 5 Minute gel

Vandaag een beauty bummer die ik jullie niet langer wil onthouden want ik ben er zelfs een beetje geïrriteerd door! Deze bleek gel van Plus White staat op youtube namelijk al JAREN bekend als een topper, het kon dus bijna niet missen dacht ik...

Ik bestelde een pakketje op Ebay zoals zoveel mensen doen, gelukkig was het niet al te duur. Zoals ik al zei staat heel youtube vol filmpjes van mensen die beweren dat ze na 1 applicatie al wittere tanden hadden. Nu ben ik al 2 weken bezig en er is GEEN ENKEL verschil te zien. Ok, ik had geen gele tanden maar witter kan zeker (redbull en cola drinker hierzo).
Nu heb ik voor jullie de ultieme proef op de som genomen en de gel een keer 20 minuten laten zitten in plaats van 5 zoals op de verpakking aangegeven. Opnieuw geen resultaat en ook totaal geen gevoeligheid, dit wil simpelweg zeggen dat het niet werkt! Crest Whitestrips werken bijvoorbeeld wel en die kan ik niet te lang op laten zitten of mijn tanden worden gevoelig.

Nu is mijn vraag: Worden al deze Guru's gewoon gesponsord door Plus white of heb ik een slechte tube te pakken gekregen? Mijn vermoeden gaat helaas eerder naar het eerste...

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Unknown zei

Wat jammer dat het niet werkt terwijl het zo aangeprezen wordt op youtube. Wel leuk dat je dit met ons wil delen.

Savannah zei

hier was ik zo benieuwd naar!! fijn dat jij het eerlijk deelt

Bianca zei

Wat jammer zeg! Ik had laatst ook een erg slechte ervaring met zo'n kitje voor thuis. Mijn tanden kregen witte vlekken terwijl de rest gewoon hetzelfde bleef, vreselijk. Ik ben express koffie gaan drinken zodat ze terug hun eigen kleur kregen want het zag er niet uit. Whitestrips zijn idd stukken beter :)

Tessa zei

^ he bah wat naar! Stom he, ik dacht dat dit zeker een top product ging zijn maar ik zie gewoon geen enkel verschil.