zondag 1 juni 2014

Beautytafel opruimen


Als er 1 ding is wat ik haat is het een 'messy beautytafel' en toch overkomt het me af en toe. Het is de tafel die ik als eerst zie wanneer ik mijn kamer binnenkom en daardoor drop je er al snel dingen die je in je handen hebt. Dit met de gedachte 'ik leg het straks wel op de juiste plaats', juist ja.

Haar elastiekjes, bril, zakdoekjes, een lat, nagellak, waxmelts... Ik haalde al deze dingen er van af en bracht ze terug naar hun plaats:

Even met een vochtig doekje over de tafel heen en alleen alle spullen terugzetten die er thuis horen. Ahhh, rust!

Nu ik deze foto zie bedenk ik me ineens dat mijn kwasten ook alweer aan een wasbeurt toe zijn *zucht*. Welk beautyklusje haten jullie?

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Mijn kwasten wassen, dat is toch wel het meest vervelende. Ik ben altijd blij als ik het gedaan heb, maar eraan beginnen is het moeilijkste :-)

Birte zei

Oooh, ik moet mijn kwasten ook dringend wassen!

Unknown zei

Oooh ik heb die spiegel ook! Deze is echt fijn haha! En ik heb niet echt een beautytafel, maar ik doe dit op mijn bureau! Gevolg: make-up en schoolwerk nemen heel mijn bureau in beslag!

Saskia zei

Idem hierzo: kwasten wassen, tafel opruimen en stash uitmesten

Unknown zei

Ziet er weer helemaal mooi uit ;)

D zei

Leuke post! Ik vind mn kwasten schoonmaken ook de minst leuke klus, helaas moet ie wel gebeuren!

Bianca zei

Opgeruimd staat netjes :-) Ik moet ook echt nog eens mijn beauty lades uitruimen, gelukkig zie je dat niet zo goed als het rommelig is :)

De Dotties zei

Een kaptafeltje dat opgeruimd is, is altijd 100x mooier. Maar 9/10keer is die van mij altijd rommelig :p.

Naomi zei

Ziet er weer netjes uit!