dinsdag 12 augustus 2014

EOS lip balm: Honeysuckle Honeydew


Ik wou hier eerst geen artikel over schrijven omdat ik een paar maanden geleden al over de 'Blueberry' versie schreef. Maar sinds kort zijn deze leuke lippenbalsems ook gewoon in Maastricht te koop, bij 'Puur'. Deze winkel ligt op de markt en verkoopt vanalles van de webshop Alic&Jo, zeker de moeite waard dus.

Het fijne aan de lippenbalsems in real life zien: er stonden testers van alle smaken! Zo voorkom je alweer een miskoop. Zo twijfelde ik al een tijdje om de 'Honeysuckle Honeydew' te bestellen en nu wist ik tenminste zeker dat ik hem lekker vond ruiken. 

De geur is inderdaad honing-achtig met een meloen twist. Ik blijf er dan ook bij dat het beste aan deze lippenbalsems de geuren en de vorm zijn. Het bolletje ziet er leuk uit en je brengt hierdoor product op beiden lippen tegelijk aan. Super handig om in je handtas mee te nemen.

Ik zei het al in het artikel van de 'Blueberry', de best voedende lipbalm zal dit nooit worden (anders kunnen ze het ook niet in deze vorm gieten zonder dat het breekt). Ik vind dit echt iets heel leuks om cadeau te geven aan iemand.

xoxo Tessa

2 opmerkingen:

Marlayne Vermeulen zei

De verpakking is erg leuk!

xxx zei

Heb hier al zoo veel goeds over gehoord, jammer dat ze niet in Nederland verkrijgbaar zijn :( Leuke post!
My Makeup Mémoire