maandag 25 augustus 2014

Make-up stash opnieuw indelen + Malm lade tip


Ik ben al een jaar super tevreden van mijn Malm toillettafel van Ikea maar vond het nu wel weer eens tijd voor een herindeling. Hierboven zie je de indeling die ik dus al een jaar gebruikte, de foto's zijn aanklikbaar voor wie ze groter wil zien.

En naar dit heb ik het nu veranderd:
De blushes staan nu rechtop zodat ik ze beter zie en ze allemaal regelmatig aan bod komen. Ze staan nog wat wiebelig, daar weet ik niet meteen een oplossing voor. En sowieso heb ik de bestekbakken nu nog eens kunnen uitwassen, moet ook af en toe gebeuren.

Het enige wat me irriteert aan de malm is dat je de lade er niet ver genoeg kan uittrekken. Er zijn dus altijd producten waar je niet zo goed aankan, in mijn geval bijvoorbeeld de doorzichtige lippenbalsems.

Tip: Er bestaan Youtube filmpjes waarin ze laten zien hoe je de lade van de Malm kan laten afstellen zodat hij er een 3tal cm verder uit kan rollen maar daar komt een boor etc. aan te pas. Misschien dat ik dit binnenkort toch maar laat doen, je kan elke centimeter gebruiken.

Ik heb trouwens deze bestekbakken van Ikea er in liggen. Er passen er 2 in de Malm tafel en dan heb je nog wat ruimte in het midden. Achterin heb ik 2 opgerolde handdoekjes liggen zodat de bestekbakken goed vast zitten.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Anouk zei

Wat een handige indeling! Ik ben zelf ook van plan mijn stash te herorganiseren en de bakjes houd ik hiervoor zeker in gedachte!

Anoniem zei

Zo'n handige indeling! Ik ben zelf ook op zoek naar een nieuwe manier om mijn make-up op te bergen.

Anoniem zei

Leuk! Kan je een keer een stash artikel maken? Volgens mij heb je namelijk heel mooie producten in die lade zitten :)

Tessa zei

^ Ja zou graag nog eens een stash filmpje maken maar moet helaas een nieuwe videokaart in pc laten zetten. Kan al maanden geen filmpjes meer bewerken of uploaden zonder dat alles vasthangt.