zondag 13 mei 2012

Huge wishlist of the moment

Een fijne moederdag voor de eventuele mama's onder mijn lezeressen!
Oh en zie het artikel van gisteren niet over het hoofd, ik had namelijk zin in een extra artikel ;)

*Zucht* ik ben nog geen 2 weken bezig aan mijn beauty no-buy en ik heb al weer best een grote wishlist... Achja ik kan alvast kwijlen en wie weet zullen deze producten ooit mijn stash in sluipen (waarschijnlijk wel).

Ik begin met een aantal Essence dingen waar ik benieuwd naar ben. Ik hou absoluut niet van de make-up van Essence maar wel vind ik dat ze leuke verzorgingsdingetjes en nagellakjes hebben.

Niet 'écht' op mijn wishlist want ik heb ze nog nooit geroken maar Essence komt uit met een parfumlijn , misschien is het niks maar ik ben alvast nieuwsgierig:
 Bij toners en tonics heb ik vaak het gevoel dat ze je huid trekkerig achter laten, hate it! Deze van Essence zou dat niet doen, zou dus een goede budget oplossing voor mij kunnen zijn.


Idem met reinigingsdoekjes, ik vind ze vaak te duur voor wat het is (gaan super snel op) en de goedkope zoals van de Primark vind ik niet zacht genoeg. Die van Essence heb ik nog nooit geprobeerd dus ik wil ze wel eens testen.

En dan het laatste Essence product waar ik benieuwd naar ben (en nee ik word hier niet voor betaald :p) is hun nagellak remover met de verschillende fruit geurtjes. Ze bestaan al jaren maar ik heb ze gewoon nooit een kans gegeven, wanneer mijn nagellak remover op is ga ik dit zeker wel doen.

Dan een nagellakje van Essie. Ik ben gek op peachy en koraal kleurtjes en ik vind deze nog best lastig om te vinden in de winkels. Ookal staat er 'peach' of 'coral' in de naam van vele lakjes, ik vind ze bijna altijd naar het oranje nijgen. Deze mooie koraalkleur van Essie heet 'Haute as hello':

Het hoeft niet persé van Fingrs te zijn maar ik heb wel nood aan nieuwe nagellijm. Ik plak wel eens nepnagels of tips op voor een feestje en daar heb je toch echt goede lijm voor nodig als je wil dat ze blijven plakken. Voor zo'n dingen mag ik trouwens wel mijn no-buy breken, mijn vorige nagellijm is namelijk volledig op. 
Hmz ik twijfel enorm over welk Benefit parfum ik best lekker vond, de geur was heel fruitig, beetje peer-achtig maar ik ben de naam dus kwijt. Ring my bella is een populair geurtje van Benefit dus misschien dat het deze was wat ik ooit rook?

Nog een parfum waar ik super benieuw naar ben (valt het op dat ik naar de zomer toe in een parfum freak verander?) is de nieuwe Burberry Britt summer edition. Ik heb de originele Burberry brit ook jaren gebruikt maar dat is echt een winter luchtje. Deze summer edition zou geurnoten als groene appel en peer bevatten, helemaal mijn ding!

 De Triple action cleanser van Sephora beloofd wel iets heel strafs, je zou in plaats van 3 stappen (oogreiniging, gezichtsreiniging en tonic) enkel dit product nodig hebben! Sinds ik de laatste tijd zo snel moe ben en vaak om 21 u al in bed lig door de week klinkt dit als muziek in mijn oren. Stel je voor: enkel 1 pompje van dit spul op een watje en je bent volledig klaar, zalig.
 Jawel ik ben nog steeds fan van mijn Mac Paintpots als oogschaduwbasis maar toch ben ik al jaren benieuwd naar de Shadow insurance van Too faced. Dit is gewoon de topper van Sephora (een van hun meest verkochte dingen liet ik me ooit vertellen) en dus moet ik deze basis toch ooit proberen.


Toen ik de laatste keer bij Lush was schrok ik er van dat ik nog een product had gevonden waar ik nog nooit eerder aan had geroken. Ik ken namelijk zowat alle Lush geuren vanbuiten maar een zwarte bessen geur zei me niks. Ik snuffelde aan de 'You snap the whip' scrub en was verkocht, wat een heerlijke geur!!! Het is dat ik nog 2 scrubs heb liggen die op moeten, daarna wil ik deze.



En last but not least qua beauty producten, de YSL rouge volupte lipsticks: Deze schatjes steken me ook al een tijdje de ogen uit maar ik twijfel steeds omdat ze toch best prijzig zijn en ik kom er maar niet aan uit welke kleur ik zou kopen. To be continued dus..

Mijn fashion wishlist is dan weer heel bescheiden, ik ben dan ook niet zo'n online shopper dus ik vind mijn kleding inspiratie eerder in de winkels zelf. Ik vind deze H&M wedges er wel cute uitzien, als ze ook nog eens een beetje comfy zijn ga ik ze zeker kopen:
Ook vond ik online deze cluthes van H&M, ze zijn er in nog meer kleurtjes, I like!



xoxo Tessa


12 opmerkingen:

Littlefashiolista zei

wat een prachtige producten! zo ziet mijn lijstje er ook ongeveer uit hihi

Katrien zei

Aaaah neeejj nu wil ik aan die lush scrub gaan ruiken

Eva M. zei

Leuke wishlist ! Burberry Brit was lang een van mijn favo parfums, ben wel benieuwd naar de summer edition.

Touch of Buddha zei

mooie producten staan ertussen!!!

Lisa zei

leuke producten groot geeik dat je ze op je wishlist zet ;)

Daantje zei

Wat een leuke wishlist, echt leuk om te zien!

Kaya zei

Ik vind die verzorgingsspulletjes van essence ook altijd leuk!
Mooie wishlist

MissEvie.nl zei

Wat een leuke wishlist! Staat veel leuks tussen :-)

Peggy Timmermans Visagie zei

Wow! Serieuze wishlist heb je! Ik hoop dat je er snel wat dingen van in je bezit hebt!

Susan zei

Je kan natuurlijk ook je gezichtdoekjes bij de Action halen, heb je er 25 voor 59 cent geloof ik :) en ze werken prima!

Tessa zei

Zal die van de Action zeker ook eens proberen dan Susan, bedankt voor de tip!

Melissa zei

Wat een geweldige kleur nagellak! Ring my Bella heb ik ooit weleens gehad die ruikt wel fruitig maar meer naar bosbessen vind ik.