zondag 19 juli 2009

Oogschaduw stash + swatches


Zo, ik heb me de halve ochtend bezig gehouden met swatches maken van mijn oogschaduwcollectie, zoals jullie kunnen zien is het nog niet super veel maar ik gebruik pas sinds iets meer dan een half jaar oogschaduw :) daarvoor droeg ik enkel een beetje potlood,mascara en lipgloss. Ik heb overal de benaming of kleurnummer bijgezet indien er nog vragen zijn hoor ik het wel in de comments. Mijn camera is niet meer van de nieuwste dus verwacht geen super duidelijke swatches :p dit is het beste wat ik ervan kon maken:
Dat waren ze denk ik, er liggen nog van die cheap oogschaduwpotloden in mijn lade maar die gebruik ik nooit en zijn dus ook niet de moeite om te tonen en over hello kitty palletje heb ik al eens gepost. x

7 opmerkingen:

steffi zei

het wet n wild trio is mooi!

Anoniem zei

vind de foto's toch nog goed gellukt hoor en die van mac zijn mooi en wetnwild <3

cin zei

heb je ze zonder basis geswatcht? want ik vind ze er eigenlijk allemaal redelijk goed uitzien. Die van Bourjois en essence het minst maar zelfs die van miss helen ziet er goed uit

LadyLashes zei

ooeew ik ben zo jaloers op jou Cork eyeshadow<3

Tessa zei

Ja cork is heel pretty, de swatch doet hem niet eens veel recht omdat mijn armen een beetje gebruind zijn mijn gezicht bruint niet zo snel en op mijn ogen zie je hem dus veel beter :)

Maaike (Honestbeauty) zei

Ik ben vooral een fan van de effect powders

Tessa zei

ja srry ik heb maar 2 effect powders geswathct van de 3 maar die laatste is een witte met puur glitter, eerder voor over een matte eyeshadow te doen ofzo :)