woensdag 15 juli 2009

Swatches -> m.a.c.

Hier zijn de beloofde swatches, wel in crappy gsm-kwaliteit maar het is toch iets:'Cork' oogschaduw. Moeilijk op foto vast te krijgen maar hij is precies zoals ik wou, heel neutraal, zonder shimmer en dus fijn voor overdag.


'Angel' lipstick. Hij is echt barbie roze zoals je kan zien, Angel is een lipstick met frost-formule en ik merk echt heel veel verschil met bv Creme d'nude (cremescheen formule). Frosts zijn eerder mat en minder glossy maar hij is gelukkig niet super uitdrogend, wel vind ik het fijner om deze te combineren met een lipbalsem of gloss erover.


'Underage' lipglass. Dit is een heel mooi roze-nude, een kleur die ik nog nooit heb gezien bij een ander merk, echt heel speciaal. Ik ben trouwens echt in love met de vanille geur van deze glossjes.

De juicytube heb je tegoed voor een andere keer omdat ik meerdere JT's heb en ik hier een apparte post over doe binnekort. <3

8 opmerkingen:

Marijke zei

dankje voor de swatches! angel en underage zien er zo mooi uit! ik zet ze bij op mijn MAC Wishlist! :-)

cin zei

damn nu ben ik benieuwd naar je juicy tubes heb je er zoveel dan? mooie lipstick en gloss trouwens

Anoniem zei

mooie eyeliner ook op het eerste plaatje, is fluidliner zeker?

Tessa zei

klopt! grappig dat het je opvalt, ik had hem een beetje te dun gedaan vandaag ik vond het niet te zien

Anoniem zei

underage is prachtig ik heb hem ook en hij is al bijna op :(

DiivaprinceSs zei

Hej tess
Super mooi je nieuwe mac spulletjes :) .
K ga ook weer eens wat mac make up inslaan binnenkort. Ik denk dat ik het hello kitty palletje ga bestellen op de mac site :) en misschien nog een paar andere dingen van de style warrior collectie aangezien ze die in maastricht al niet meer hebben .
x

LadyLashes zei

ziet er goed uit! ben benieuwd naar je JT post<3

Tessa zei

Denk niet dat die verzenden naar hier Diva =(