donderdag 2 juli 2009

Topcoat

Ik heb weer eens een keer jullie hulp nodig. Ik ga waarscheinlijk stoppen met nepnagels te laten zetten omdat ik ze al bijna een jaar non stop heb gehad, en ze beginnen gewoon heel pijnlijk aan te voelen bij het bijwerken elke maand.

Maarrr.. als ik dus terug mijn nageltjes ga lakken deze zomer moet ik wel een goede topcoat hebben! niks is zo irritant als nagellak dat er na 2 dagen al af begint te bladeren.
Momenteel heb ik alleen deze topcoat van het kruidvatmerk in huis, en hij suckt! hij brengt waterachtig aan en hij droogt niet op :(

Ik heb al een aantal merken uitgeprobeerd en het is echt niet dat ik zo veeleisend ben (denk ik) Ik wil gewoon een topcoat wat fijn uitsmeert zonder strepen en hij moet snel opdrogen! Welke gebruiken jullie? Deze merken heb ik al geprobeerd: kruidvat,essence en revlon.

6 opmerkingen:

glamourista zei

ik ben zelf heel happy met de topcoat van de Hema, ziet er oranje-doorzichtig uit

Anoniem zei

ik denk niet dat hema je betere kwaliteit zal opleveren, neem beter een van maybelline of de sephora

DiivaprinceSs zei

Ik heb een super fijne topcoat heb er eentje van professionals wat je bij de nagels studio's kunt kopen en hij heet ' Hot Gloss Topcoat' ik ben er heel tevreden mee en de nagellak blijft langer dan een week zitten :) x

Anoniem zei

mac heeft ook een goeie denk ik

steffi zei

de konad topcoat is ook goed, is wel niet echt de bedoeling om over gewone nagellak te dragen, maar werkt goed!

Claudia zei

Ik gebruik die van Hema,
En die is goed!