donderdag 9 juli 2009

Ultimite strapless bh

Het merk Wonderbra heeft een nieuwe BH gelanceerd: de ultieme strapless BH. In de BH zijn vier onzichtbare 'vingers' verwerkt die de boezem omhoogduwen en het liftende effect van de wonderbra geven, maar toch ook een ultieme strapless BH is.

Bijna elke vrouw kent dit probleem, je wil een strapless jurkje of topje aan naar een feest of bij het uitgaan maar wat voor BH draag je eronder? en ik heb al bijna alles geprobeerd: bh met plastieke bandjes, bh zonder bandjes, plak bh en noem maar op. Maar niks zit fijn of blijft de hele avond zitten! ook wil je een beetje kunnen dansen en no way dat dit lukt met zo'n plak of strapless bh (trust me).

Nu las ik enkele reviews waaronder een van een vrouw met redelijk grote borsten (en dus veel ondersteuning nodig) en zij was er heel tevreden over zelfs na een nachtje uitgaan! Daarom ben ik nogal benieuwd naar deze nieuwe bh. Hij kost +-€45 en bestaat van maat A tot F!

Ga jij hem uitproberen zodra hij bij ons te koop is?

5 opmerkingen:

Anoniem zei

handig maar of het waar is?

cin zei

eindelijk kan ik weer op je site mijn internet deed het niet! ik wil zo'n bh al lang maar ik vind het nergens

Claudia zei

Ik vindt het wel grappig,
Maar wel een beetje duur! :(

Tessa zei

Ja voor een goeie bh betaal je he.. en 'Tamara' dat zijn toch niet letterlijk vingers maar een nieuw ondersteuningsysteem..

DiivaprinceSs zei

Omg er zitten heus geen echte handen in hoor :D.
Het lijkend mij wel een fijne bh en zodra hij te koop is wil ik hem zeker proberen.