donderdag 3 maart 2011

Dalende lipglossjes

Een vreemd artikel vandaag maar ik vind het zelf super leuk om te zien net zoals panp*rn (woordgrapje onder de beauty guru's en lezers), dalende lipglossjes! Het is een teken dat je de lipgloss vaak gebruikt en dat hij al een beetje op begint te geraken.
Enkele van mijn 'volle' lipglossen:
De 3 bovenstaande producten gebruik ik niet super vaak en daardoor zien ze er ook nog vol uit. Op die van Chanel ben ik misschien wel expres te zuinig, de andere 2 zijn gewoon niet zo'n draagbare kleurtjes voor mij.

Maar dan komen een aantal dalende glossjes, de Dazzleglasses van Mac staan er bijvoorbeeld om bekend dat ze er héél snel last van hebben:
Een Lancôme Juicy tube die in mijn pennezak/etui zit op school:
Nog een tube, deze keer van het Sephora eigen merk:
Bij de MNY glossjes gaat het naar mijn gevoel ook erg snel:
En deze Rimmel gloss heb ik gewoon al super vaak gebruikt dus logisch dat hij is gaan dalen:
Ik begrijp dat dit anders is voor iemand met 2 lipglossjes in haar stash maar ik heb +25 lipglossen dus ik ben al lang blij als er af en toe eentje op of bijna op gaat :). Vinden jullie zoiets jammer of ook net een goed en hygiënisch (sneller op = minder bacteriën in het product) teken?
xoxo Tessa

10 opmerkingen:

Maud zei

Vroeger had ik het jammer gevonden. Maar ondertussen heb ik er ook zoveel dat ik het leuk zou vinden om de inhoud te zien krimpen :)

Jorna zei

Aaaah, Dazzleglasses doen dat écht heel snel! Jammer is dat!
En expres zuinig zijn op lippies deed ik ook altijd, maar nu denk ik 'let's enjoy voordat ie verrot:P'.

Kashmira zei

Dit is echt zo herkenbaar! Vooral met die damn dazzleglasses! En idd, wat Jorna zegt, ik gebruik mijn mooiste glossjes ook volop, zodat ze niet verotten

Silva zei

Ik gebruik eigenlijk nooit lipgloss, dus zo snel gaan ze bij mij niet op :P

Tessa zei

Idd Jorna & Kashmira, ik probeer me er ook toe te zetten :) zuinig omgaan met make-up hoeft eigenlijk ook gewoon niet want je krijgt het soms nog niet eens op voor de verval datum.

Kashmira zei

@Tessa, volgens mij was precies dat ook met Mascha's Juicy Tubes gebeurt...

Anneloes zei

Wat een leuk artikel!

Tessa zei

Bwa de juicy tubes gaan wel héél erg lang mee. Ik heb er ook een wat ik ga moeten weggooien omdat ie stinkt en hij zit nog vol ondanks dat ik hem regelmatig pak!

Mitchin zei

Aaahhh... Die trouwe ouwe Juicy Tubes =)) Ik heb volgens mij eentje gehad 10 jaar terug of zo =)) Misschien moet ik het binnenkort weer uitproberen =)) Ik heb voorlopig maar 6 lipglosjes en ik zou het misschien met nog een paar willen uitbreiden, maar niet meer! =))

Nadiaa zei

Ik had altijd een mandje metr een stuk of 20 lipglosjes, dan had ik in iedere tas ook nog een stuk of 2/3 glosjes en in mijn jaszak en scooterbuddy was een glosje te bekennen. Ik heb er laatst toch een heleboel weggegooid omdat ik die niet meer ging gebruiken en bang was dat hij iet meer op de datum was. Dat is wel zonde. Nu heb ik er nog een stuk of 10 die ik allemaal gebruik tot ze op zijn.