vrijdag 25 maart 2011

Nieuwe kledingkast

Ik heb onlangs een nieuwe kledingkast op maat laten maken. Ik wou graag een lange kast inclusief lades zodat ik alles netjes en geordend kon opbergen.

Voordat ik de kast kon inladen moest er natuurlijk eerst een grote opruimbeurt komen. En ik ben best streng voor mezelf geweest, dingen die ik al te lang niet meer gedragen had moesten weg. Het hamsteren, ik ben er klaar mee, ik wou orde!
De 'belangrijke' veel gebruikte truitjes en jurkjes heb ik gemakshalve allemaal opgehangen:
Riemen heb ik in een doos gegooid en kleding wat nog iets te koud is als korte rokjes en broekjes heb ik ook nog bovenop gelegd:
Mijn broeken liggen vanaf nu in een lade, vind het wel praktisch zo hoewel er denk ik geen broek meer bij past! maar goed dat wil zeggen dat ik er genoeg heb.
Ik heb nu eigenlijk nog veel ruimte over. de kast ernaast ga ik samen met mams gebruiken om gezamelijke dingen als schoenen en handtassen in op te bergen (handig zo dezelfde schoenmaat hebben ;).

Zie hier de 2 volle zakken met kleding wat weg mag, de amper gedragen dingen geven we aan spullenhulp/kringloopwinkels:
T is weer lente he... opruim kriebels! Maar ik ben wel blij met mijn nieuwe opberg methode.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Mitchin zei

Ja, het is weer lente! =)))
Gefeliciteerd met je nieuwe kast en de nieuwe kleren die ongetwijfeld nog daarin komen ;)

Kaya zei

Ziet er netjes uit! Praktische indeling ook, zo houd je het overzichtelijk. Ik ben ook nog altijd druk bezig zoveel mogelijk weg te doen want je weet hoe mijn kast(en) eruit zien haha

Silva zei

Leuk dat je een nieuwe kast hebt! Ook een goed idee om eens mijn kleren te gaan opruimen ^^

Liesewiesje zei

Ziet er goed en praktisch uit :D