woensdag 23 maart 2011

Max Factor "Masterpiece Max" mascara

Jullie hebben vast al eens eerder gehoord over deze mascara of hem zien hangen in de winkel. Het is namelijk de populairste mascara van Max factor en niet zonder reden.

Vaste bezoeksters weten dat ik korte, niet heel erg zichtbare wimpers heb van mezelf:
Misschien maakt me dat wel de ideale persoon om mascara's uit te testen want de meeste mascara's maken mijn wimpers alleen maar zwart. Deze mascara is een van de weinige die mijn wimpers ook veel lengte en krul geeft! ik heb hem zelfs al 3 keer opnieuw gekocht.

1 laagje Masterpiece Max (sorry, een duidelijke oog foto maken lukte me even niet):
Ik breng nooit meerdere laagjes aan trouwens, ik vind dat al snel een spinnenpoot effect geven.

Deze mascara is wel een van de duurdere die je in het Kruidvat zal vinden, +-16 euro. Maar ik geef je de tip mee om te wachten op acties en de krantjes in het oog te houden. Kruidvat geeft wel vaker 1+1 mascara gratis acties waardoor je 2 mascaras krijgt voor die 16 euro en dan valt het wel mee he :)

Als jij een van die gelukzakken bent met mooie lange gekrulde wimpers dan heb jij vast genoeg aan een Catrice mascara. Maar voor de hopelozen zoals mezelf zou ik zeggen check mijn lievelingsmascara zeker eens uit!
xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Silva zei

Wow, wat een mooi resultaat geeft dat! Ik heb een andere mascara van Max Factor die ik nog niet heb geprobeerd, hopelijk is die net zo goed :)

Katrien zei

Erg goed resultaar bij jou!! vind hem zeker wel te duur :( misschien met een actie dat ik um koop

Anne zei

Ik heb hem ook, voor mij doet deze mascara ook heel veel! Mijn wimpers zijn erg kort en bijna doorzichtig, deze mascara geeft een supergoed resultaat daarbij. Daar heb ik die paar euro's extra zeker voor over ;)