zaterdag 19 maart 2011

Touch up producten

Vrouwen lopen vaak met een propvol make-up tasje rond, maar als we selectief zijn zouden zouden we met een paar spulletjes wel genoeg hebben. Ik ben er zelf ook schuldig aan hoor, ik heb net nog een mascara en een oogschaduw uit mijn tasje gegooid omdat ik dacht 'uhm dit ga ik echt nooit bijwerken on the go'.

Ik zet even de make-upjes op een rij die ik wel handig vind om mee te nemen.

De blush die je die dag op hebt + klein kwastje:
De meeste blushes (zeker poeder blush) blijven maar een paar uurtjes zitten dus als je de hele dag dat gezonde gloedje wil hebben zul je smiddags toch even moeten bijwerken.

Concealer:
Als je die dag onzeker bent over dat ene vervelende puistje of de donkere kringen onder je ogen neem dan zeker een concealer mee!

Oogpotlood:
Ik moet zeggen dat ik dit niet vaak bijwerk omdat ik waterproof eyeliners of potloden gebruik. Maar je weet maar nooit of je een huilbui moet doorstaan die dag, waardoor je alsnog iets weg veegt.

Lipstick:
Als je lipstick draagt is het ook niet zo fijn dat je na een paar uur al niks meer van de kleur ziet. Ik werk dit persoonlijk elke pauze bij bv. op school of werk.

Lipgloss:
Optioneel als je al lipstick bij hebt maar ik draag vaak beiden.

Foundations en poeders laat ik thuis maar ik kan me goed inbeelden dat mensen met een wat moeilijkere/onzuiverdere huid dit ook willen bijwerken.

Wat gebruiken jullie nu ├ęcht on the go? of misschien werken jullie wel helemaal niks bij?
xoxo Tessa

4 opmerkingen:

maccia zei

ik werk helemaal niets bij, tenzij ik zo stom ben geweest om net voor het weggaan mijn nagels te lakken. Dan neem ik soms nog wel een correctiestift mee

Silva zei

Ik neem meestal vrij weinig mee, soms een concealer, en een lipstick/gloss, maar veel meer ook niet!

Katrien zei

alleen lippegloss werk ik bij :-))

Peggy Timmermans Visagie zei

Ik sleur iedere dag een make-up tasje (en die zit echt propvol!) mee! Het enige dat er niet inzit is foundation en blush, en over de blush heb je gelijk, die moet inderdaad ook mee! Heb wel al eens geprobeerd minder mee te zeulen maar net als ik dat doe, moet ik onverwachts ergens heen en denk ik 'had ik maar...'