maandag 25 juli 2011

Products I'm NOT loving

Het omgekeerde artikel van het vorige! Je hebt soms ook gewoon dingen die je minder bevallen en waarvan je spijt hebt dat je ze hebt gekocht. Ik wil met dit soort artikels geen enkel merk beledigen of wat dan ook, producten kunnen voor iedereen anders werken.

Als eerste deze siliconen zooltjes voor in hakken te dragen:
Ik besloot ze te kopen om nieuwe schoenen in te lopen maar ik vind er niks aan. En goed blijven plakken doen ze eigenlijk ook niet, bummer maar dit is geen wonder product.

Demakup reinigingswatjes:
Deze heb ik gratis ontvangen dus het is geen ramp maar ik vind het wel zo netjes om jullie eerlijk te laten weten dat ik deze niet fijn vind. De rest van de doos wat ik ontving om te testen (doekjes en watjes) vond ik super maar deze al in vocht gedrenkte watjes dus niet. Ze halen make-up er goed af hoor maar ik heb letterlijk nog een half uur pijnlijke en trekkerige ogen nadat ik zo'n pad heb gebruikt. Ze zijn gewoon te vochtig en er loopt spul je oog in! een beetje feedback voor Demakup dus.

Lichtroze 2B lakje:
Het lijkt wel of een heel pale/lichtroze kleurtje als dit onmogelijk te vinden is met genoeg dekking. Ik deed letterlijk 4 lagen op en kon er nog doorheen kijken en dat vind ik niet zo mooi :(

En als laatste een gehyped product, Biosilk silk therapy:
Ik kocht gelukkig maar een klein flesje want ik ben het helemaal niet eens met de hype. Dit serum zou pluizig haar tegen gaan maar hoe veel ik er ook van in mijn haar doe, je ziet geen verschil. En daarbovenop vind ik het product nog stinken ook. Misschien dat het voor mensen met heel fel pluizig haar wel iets doet maar ik ben niet onder de indruk.

Vinden jullie dit soort artikels ook handig? laat iets weten in de comments.

xoxo Tessa

8 opmerkingen:

Silva zei

Ik vind het hartstikke leuk om dit soort artikels te lezen! Ik wil er wel meer van zien ;)

MissBeautyEtc zei

leuk om te lezen! En niet iedereen is tevreden over hetzelfde product!

Anoniem zei

Jammer van Biosilk! Ik heb m wel eens geprobeerd bij een vriendin en ik vond 'm wel fijn! Waar heb je dat kleine flesje gekocht overigens? Ideaal om mee te nemen!

BeautyLoves zei

Ik vind dit wel leuke artikeltjes!

Joni zei

2B nagellak is over het algemeen niet zo goed van kwaliteit, vind ik...

katrien zei

heel fijne artikels hoor tenminste eerlijk ook over dignen die je opgezonden kreeg.

Peggy Timmermans Visagie zei

Ik vind dit ook een leuk artikel, doe er nog maar van deze!

Kashmira zei

Nog even tussen haakjes, morgen om 10.00 uur komt de eyeliner tutorial!