vrijdag 26 augustus 2011

Essence & Catrice stash

Het viel me onlangs op hoe weinig ik eigenlijk nog in mijn collectie heb van Kruidvat budgetmerken Essence en Catrice. Op de foto hierboven zie je alles bij elkaar.

Van Catrice heb ik natuurlijk wel een heleboel nagellakjes maar ik heb enkel de make-up op foto gezet:
- 3 lipsticks
- een eyeliner
- een highlight poeder
- een wenkbrauwpoeder palletje
- 1 oogschaduw

met al deze Catrice spullen ben ik eigenlijk heel tevreden dus vreemd dat ik niet meer van dit merk heb.

Dan mijn Essence stash:
- 1 concealer
- 1 bruin oogpotlood
- 1 cremeblush
- 1 oogschaduwpalletje

Eerlijk is eerlijk, ik ben geen fan van Essence. Ik vind het eerder een leuk merk voor jonge meiden die pas beginnen met make-up. Wel vind ik dat ze soms leuke prulletjes hebben om uit te proberen bijvoorbeeld tussen de nagelspullen.

Ik ben de laatste jaren gewoon meer gaan investeren in mijn stash, ik gebruik bijvoorbeeld qua basis make-up veel Mac maar als aanvulling daarvan (fellere kleurtjes of dingen die ik minder vaak gebruik) stel ik me zeker tevreden met de Kruidvat merken.

Hebben jullie veel van Catrice of Essence?

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Sofie zei

Ik heb wel enkele producten van catrice, maar van essence vooral lipgloss... misschien ook een mono-oogschaduw, maar die gebruik ik haast nooit.
En natuurlijk veel nagellak ::D

Marie zei

Leuke spulletjes allemaal! Het enige wat ik heb zijn een stuk of 10-20 Catrice nagellak.
x

Lissa zei

Leuk spulletjes heb je!

Kaya zei

Ik heb poedertjes van Catrice (bronzer en compact powder die ik als blush gebruik) waar ik echt bij zweer, maar dat is het dan ook

Anoniem zei

Hha, ik heb wel veel van Essence en Catrice! Zelf draag ik nog geen make up maar vind ik het gewoon leuk om ermee te experimenteren. Je kan het natuurlijk niet vergelijken met MAC maar sommige producten vind ik wél fijn! x Elkaar Volgen? x